Last news in Fakti

12 Август, 2020 13:55 1 519 0

Лудогорец привлече нападател от Испания

  • лудогорец-
  • нумансия-
  • ихиньо марин-
  • футбол

Ръководството на шампионите финализира преговорите с играча и той подписа личните си условия

Лудогорец привлече нападател от Испания - 1

Испанският нападател от Нумансия Ихиньо Марин е поредният нов футболист на Лудогорец. Ръководството на шампионите финализира преговорите с играча и той подписа личните си условия. В момента Лудогорец е в процедура по уреждане на жълтата карта на Ихиньо Марин, който вече е в България и тренира с отбора.

Бившият играч на Нимансия ще бъде представен пред медиите в България в четвъртък (13 август) в 12,00 ч. на стадион „Хювефарма Арена“ от спортния директор на шампионите Георги Караманджуков.

С екипа на Нумансия през миналия сезон Марин е изиграл 38 мача, като е отбелязал 10 гола. Преди да премине в отбора от Сория нападателят е носил екипа на други два испански тима - Мурсия и Валядолид.

Ихиньо Марин е третото попълнение за сезон 2020/2021 г. Преди него Лудогорец привлече Алекс Сантана от бразилския гранд Ботафого и Бернард Текпетей от Шалке 04.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА