Last news in Fakti

12 Август, 2020 18:46 1 589 0

Нито един от чужденците, които напуснаха ЦСКА, не си е намерил отбор

  • чужденци-
  • цска-
  • свободни агенти-
  • албентоса-
  • интерес-
  • черниаускас

Албентоса, Давидов, Анита, Пинто, Соломон-Отабор и Черниаускас остават свободни агенти

Нито един от чужденците, които напуснаха ЦСКА, не си е намерил отбор - 1
Снимка: БГНЕС

Чуждестранните играчи, които напуснаха ЦСКА в края на миналия сезон, все още не са подписали догово­ри с нови отбори. Контрактите си с червени­те разтрогнаха Раул Албентоса (31 г.), Денис Давидов (25 г.) и Върнан Анита (31 г.), а този на Рубен Пинто (28 г.) изтече. През месец май с тима се раздели и Вив Соломон-Отабор, който в английските медии се оплака от расистки обиди. В самия край на сезона с червените разтрогна и литовският страж Витаутас Черниаускас, който също е без отбор.

Справката на "Тема Спорт" показа, че нито един от напусналите все още не се е обвързал официално с нов клуб. Най-близо до тран­сфер е Едвин Джеси, който също се раздели с ЦСКА. Ганаецът най-вероятно ще продължи кариерата си в Норвегия, където е желан от гранда Молде. Интерес към него проявява и турски клуб.

Опитният Върнан Ани­та пък е започнал трениров­ки с английския втородивизионен Шефилд Уензди.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА