Last news in Fakti

13 Август, 2020 07:28 4 359 0

Ето колко пари чака ЦСКА от трансфера на Кирил Десподов в Каляри

  • кирил десподов-
  • каляри-
  • футбол-
  • серия а

Парите е трябвало да пристигнат на сметката на "Армейците“ в края на март

Ето колко пари чака ЦСКА от трансфера на Кирил Десподов в Каляри - 1


ЦСКА още чака последния транш по трансфера на Кирил Десподов в Каляри. Клубът от Сардиния бави превеждането на последната вноска и по този начин спъва селекцията на "червените", които разчитат на тези пари, за да купят нови футболисти. Нападателят беше продаден на италианския тим през януари 2019 година.

Каляри дължи на ЦСКА малко над 700 000 евро (над 1 милион и 400 хиляди лева). Парите е трябвало да пристигнат на сметката на "Армейците“ в края на март, пише "Блиц".

Дали заради пандемията, довела до криза в много отбори по света, или заради нещо друго, но италианците все още не са се издължили на 100 процента на ЦСКА-София.

"Червените“ имат готовност да подадат сигнал до УЕФА и да заведат дело срещу Каляри.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА