Last news in Fakti

13 Август, 2020 10:46 5 506 15

Американски журналист: Григор Димитров е пример за нереализиран талант

  • григор димитров-
  • тенис-
  • тенис на корт

Липсват му умението да избира най-точния удар според ситуацията и най-вече спортна злоба

Американски журналист: Григор Димитров е пример за нереализиран талант - 1
Снимка: БГНЕС

Григор Димитров е пример за нереализиран талант, смята американският журналист Ванш Вермани.

"На някои играчи им трябва повече време, за да покажат пълния си потенциал. А други, за съжаление, изобщо не могат да го направят. Вижте Григор Димитров. Притежава невероятни качества, но все още психиката го предава във важни мачове и не показва постоянство през целия сезон. Липсват му умението да избира най-точния удар според ситуацията и най-вече спортна злоба, за да бъде сред най-великите на всички времена", пише авторът в Tennisview.

Според Вермани играч като Стефанос Циципас по-бързо е показал, че може да печели важни титли.


Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 19 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Гербератор Модераст

    11 3 Отговор
    Мачкаи Гришо
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 али баба

    9 6 Отговор
    Ако беше, каквато и да е от друга националност ,дришо щеше да е номер едно за дълго време. Но, Българска черта ,какво да се прави. Като постигне нещо минимално, всеки си мисли ,че е ''ФАНАЛ'' дядо господ за шлифера и че следящият Бог ще е той,но уви?!

    Коментиран от #6, #8

  • 6 Споко гн:Расис

    8 4 Отговор

    До коментар #5 от "али баба":

    Я по добе кажи от твоята националност колко номер едно има ? и после ми разсъждавай !
  • 7 мда

    3 11 Отговор
    за кво да се напряга, с апартамент в Монако, скъпи коли и красиви жени - до тук добре, ся че след 5 години ще продава всичко и ще се връща в Хасково и местните баби ще му се виждат все по-хубави си е негова работа
  • 8 Бачо Киро

    9 3 Отговор

    До коментар #5 от "али баба":

    Нямам впечатление Гришо да смята, че е хванал Господ за шлифера. Няма как да не отчетеш обаче годините израстване - къде е бил Гришо, къде останалите. Произхода, ценностите - в смисъл кое е малко, кое много, кое супер много... По всякакви показатели Гришо е направил доста. Може да се задоволява с толкова, в това лошо няма. За спортната злоба предполагам е добре докато израстваш да имаш доста конкуренция, което у нас не е така. Когато имаме талант в нещо принципно свети сам сред останалите.
  • 9 Кламер

    6 12 Отговор
    Гришо е посредствен играч..

    Коментиран от #10

  • 10 Чичо Тони

    13 7 Отговор

    До коментар #9 от "Кламер":

    Посредствните играчи са извън ранг-листите (извън 500-600 място). Григор в момента е 19-ти, а беше стигнал и до номер 3. По-добре коментирай футбол, там всички са експерти.
  • 11 Чопърцила

    10 0 Отговор
    Валери Божинов също можеше да остави сериозна следа в световния футбол, а не в българската чалга среда.
  • 12 Сирена

    4 2 Отговор
    Чалгар и Алфонс,това е дришката.гордост на гербисти,
  • 13 Тенис

    5 3 Отговор
    Тенис и Григор. Интересна гледна точка. Добър е като играч и неслучайно стигна толкова напред в ранклистаъа, Но е факт, че за доста мачове излиза неподготвен за противника си. Искаше ми се да стане номер едно, или да спечели поне веднъж Уимбълдън. И Джокович и Надал са печелили много. Григор напредваше много по-млад от тях. Разбира се никой не може да достигне постиженията на На Роже Федерер, гениален тенисист с наистина красива игра. Навремето харесвах много Агаси, Той например правеше едно нещо много на мачовете си - Малки крачки и то много. Гришо, го гледам за толкова години не е правил толкова крачки в мачовете си. Игра се прави с много стъпки, търпеливост и разбира се умение! :-)
  • 14 Еванс

    4 0 Отговор
    Гришо не е куче В тениса трябва да си куче да гониш всяка топка да си в много добра кондиция и най вече железна психика и желание за победа Това е3543
  • 15 Еванс

    2 0 Отговор
    Гришо не е куче В тениса трябва да си куче да гониш всяка топка да си в много добра кондиция и най вече железна психика и желание за победа Това е