Last news in Fakti

13 Август, 2020 17:57 1 377 0

Няма да има преигравания в мачовете за Купата на Англия

  • купа на англия-
  • решение-
  • коронавирус-
  • награден фонд-
  • криза-
  • преиграване-
  • отмяна

Наградният фонд пък е намален наполовина заради финансовата криза, причинена от пандемията

Няма да има преигравания в мачовете за Купата на Англия - 1

Традиционните преигравания в турнира за Купата на Англия отпадат за следващия сезон, за да се облекчи и без това претоварения календар на английските отбори. Ако даден двубой завърши наравно след редовните 90 минути, ще има продължения и дузпи. Наградният фонд пък е намален наполовина заради финансовата криза, причинена от пандемията.

Надпреварата ще стартира с допълнителен предварителен кръг на 1 септември и ще завърши на 15 май 2021 година, когато е финалът.

Заедно с това стана ясно, че турнирът за Купата на лигата ("Карабао Къп") все пак ще се проведе и през следващия сезон, въпреки че имаше спекулации за противното. Първите четири кръга ще се изиграят през септември. Полуфиналите обаче няма да се провеждат в два мача, както беше досега, а ще бъдат решени само в един двубой. Финалът трябва да бъде на 28 февруари.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА