Last news in Fakti

13 Август, 2020 18:30 2 694 1

Валенсия реши да продаде всичките си футболисти

  • валенсия-
  • коронавирус-
  • продажба-
  • състав-
  • футболисти-
  • криза

Всеки играч от настоящия тим може да бъде продаден, без Хосе Гая

Валенсия реши да продаде всичките си футболисти - 1
Снимка: БГНЕС

Ръководството на един от най-популярните испански тимове Валенсия е обявило, че всеки играч от настоящия отбор може да бъде продаден. Изключение има само за левия краен бранител Хосе Гая.

Причината за това решение на „прилепите“ е сериозната криза заради пандемията от коронавирус. Освен това тимът няма да участва в европейските клубни турнири през новия сезон.

Досега бяха продадени Феран Торес за 37 милиона паунда на Манчестър Сити, както и полузащитниците Франсис Коклен и Дани Парехо на Виляреал. Собственикът на клуба Петър Лим обаче не смята, че това е достатъчно и е обявил на новия наставник Хави Грасия, че не може да му гарантира бъдещето на нито един играч.

Това е първият сезон на Валенсия от три години насам, в който отборът пропуска участие в Шампионската лига, след като завърши девети в Ла Лига.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Сийка

    2 1 Отговор
    И Левски така... А после акционерите да си делнат парите и да картотекират юношите със заплати по 1500- 2000 лв.