14 Август, 2020 19:05 1 929 0

Рио Фърдинанд: Доста подло отнеха Златната топка на Левандовски

  • рио фърдинанд-
  • роберт левандовски-
  • байерн мюнхен-
  • футбол-
  • златна топка-
  • златната топка

Ако съм на мястото на Левандовски и отменят награждаването, ще стартирам петиция по въпроса

Рио Фърдинанд: Доста подло отнеха Златната топка на Левандовски - 1
Снимка: БГНЕС

Легендата на Манчестър Юнайтед - Рио Фърдинанд, коментира ситуацията с отменената тази година "Златна топка". Според англичанина отличието е трябвало да отиде в ръцете на Роберт Левандовски и полякът трябва да се чувства ограбен от решението. 

"Ако съм на мястото на Левандовски и отменят награждаването, ще стартирам петиция по въпроса", заяви Рио. 

"Като изключим годината, в която Лука Модрич спечели, Меси и Роналдо доминират в последните 12 години. Левандовски успя да достигне това ниво през сезона, затова не мога да повярвам, че го отмениха. Това е подло, нямам друга дума, с която да го опиша", допълни легендата. 

"Той определено заслужаваше да спечели. Ако изведе Байерн до трофея в Шампионската лига и все още не си променят решението, няма да е правилно. Смятам, че самата награда трябва да се присъди, независимо дали ще има церемония, или не. Срамно е да отнемеш отличие по този начин. Сякаш не могат да я дадат просто така." 

"Да бъдеш сред списъка с притежателите е нещо специално, всеки иска да бъде там. Това е футболният елит, показва, че си достигнал определено ниво. През настоящата генерация има двама футболисти, които доминират толкова отдавна и щеше да е още по-специално за Левандовски да я получи", завърши Рио.


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 4 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА