Last news in Fakti

15 Август, 2020 11:02 1 613 5

Доклад на рефер помилва футболист на Лудогорец, но му коства наказание

  • лудогорец-
  • сисиньо-
  • валентин железов-
  • съдия-
  • съдийска комисия-
  • футбол

Съдийската комисия прати Железов в Трета лига

Доклад на рефер помилва футболист на Лудогорец, но му коства наказание - 1

Съдията от efbet Лига Валентин Железов бе изпратен в Трета лига след наказанието, което получи от БФС за вдигнатия червен картон на Сисиньо от Лудогорец в мача срещу Славия от последния кръг на миналия сезон.

Първоначално бразилецът бе наказан с 4 двубоя, но впоследствие от футболната централа намалиха наказанието му на една среща. От федерацията уточниха, че първоначалното наказание е било заради докладите на съдийската бригада, но след това Валентин Железов е изпратил становище, в което отчита решението си като неправилно.

Заради това от Съдийската комисия наложиха наказание на рефера, което явно включва ръководене на двубой от Трета лига, защото той е назначен за главен съдия на Извор - Спартак Пловдив.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 00000014

    11 0 Отговор
    Колко плати Домуза?
  • 2 Добре че си призна

    6 0 Отговор
    иначе нямаше да се сетят да го накажат. Ей да не си честен в България, че само тогава ще те наричат, иначе те защитават, особено бфс-то!

    Коментиран от #3

  • 3 Добре че си призна

    1 0 Отговор

    До коментар #2 от "Добре че си призна":

    *ще те нарочат
  • 4 Ханс

    9 0 Отговор
    Кои съдия ще посмее да вдигне червен картон на играч на лудогорец.ама времената се менят и барса снощи го усети.и в бългерия ще има промени,всеки си намира маистора неизбежно
  • 5 Алуминиевия съдия

    5 2 Отговор
    Този Железов, не не железен, а е алуминиев. Лесно се огъва и в никакъв случай не е добър съдия.Свидетел съм на мачовете на ЦСКА и Берое, където редовно го назначават за главен съдия. Защо ли? Обича да "поляга" на ЦСКА! Изобщо не даде възможност на Берое да играе футбол. Свиреше нарушения и засади срещу беройци, а нарушенията и засадите на ЦСКА ги подминаваше. Тактиката му беше да раздаде на Беройци набързо 5-6 жълти картона и под заплаха да бъдат изгонени, да не могат да се защитават! Такива съдии нямат място в спортсменската игра и респективно в нашия футбол!