Last news in Fakti

15 Август, 2020 13:08 2 743 4

Легенда не вижда бъдеще за Лео Меси в Барселона

  • рио фърдинанд-
  • лионел меси-
  • футбол-
  • барселона

"Какво ли си мисли Меси на път за вкъщи?"

Легенда не вижда бъдеще за Лео Меси в Барселона - 1
Снимка: БГНЕС

Бившият защитник на Англия Рио Фердинанд се присъедини към специалистите, които не виждат бъдеще за Лео Меси в Барселона. Веднага след разгрома от Байерн с 2:8 в студиото на BT Sport с водещ Гари Линекер, той зададе няколко риторични въпроса.

„Какво ли си мисли Меси на път за вкъщи? Би ли искал да прекара остатъка от кариерата си с екипа на Барса, като се има предвид представянето на отбора в сравнение с други европейски клубове? Има ли време да чака, все пак е на 33 години? Кариерата на футболиста е мимолетна, но дали ще успее да промени ситуацията в Барса през следващите две години? И като цяло, би ли искал да направи това, без да участва в борбата за големи трофеи?", заяви Фърдинанд. 

Той коментира и кошмарния сезон на Барселона. Каталунците останаха без трофей за първи път от 2007 г.

„Имат лоша селекция. Продължават да разчитат на старци. Предстои огромно количество работа. Някой ще трябва да почисти развалините, но мисля, че назначаването на Сетиен  беше грешка. И кой сега ще отиде там?", добави Фърдинанд.


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 5 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 реалист

    4 4 Отговор
    не му оставанищо друго освен да преглънте разгрома и да продължи напред тъй-като е нужен на новите които ще дойдат в отбора и неговото възтановяване ! той си е легенда няма какво да търси повече в друг тиим нито пари нито слава трябва да остане и да подкрепи отбора си
  • 2 Фърди ако дойде в бг

    3 0 Отговор
    и ще размисли 😂
  • 3 Михаил

    4 3 Отговор
    Ей глупости на търкалета забравихте ли Ливърпул какво стори с тях а Барса от кога неса преминавали 4 финалите на кого е нужен меси а да в музеят на Барса да треньор свежа кръв младоци пълно почистване баварците отрязаха главите на Барса се и с сити ще сторят това разгром те са фаворити за спечелването на 6 поредна шампионска титла наблюдавах атлети спринтьори атаки красив футбол
  • 4 Sram

    1 1 Отговор
    Да се засрамят ако съм на меси ще дезертирам