Last news in Fakti

15 Август, 2020 14:18 3 435 9

Фенове на Барса посрещнаха играчите с възгласи "Безсрамници!" и "Това е скандално!"

  • барселона-
  • фенове-
  • футбол

Сериозна доза освирквания получиха още Луис Суарес, Нелсън Семедо, Антоан Гризман и Иван Ракитич

Фенове на Барса посрещнаха играчите с възгласи "Безсрамници!" и "Това е скандално!" - 1
Снимка: БГНЕС

С възгласи "Безсрамници!" и "Това е скандално!" бяха посрещнати играчите на Барселона след срамната загуба с 2:8 от Байерн (Мюнхен) в 1/4-финал от Шампионската лига снощи в Лисабон.

Десетки фенове посрещнаха тима пред хотела, а най-много обиди и упреци отнесе треньорът Кике Сетиен при преминаването си покрай тълпата.

Сериозна доза освирквания получиха още Луис Суарес, Нелсън Семедо, Антоан Гризман и Иван Ракитич, като единствено намесата на хора от охраната предотврати по-сериозни ексцесии.

Въпреки негативната обстановка феновете не пропуснаха да аплодират част от любимците си, като с ръкопляскания бяха приети младоците Ансу Фати и Рики Пуч.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Диньо10

    13 1 Отговор
    Ще ги изброя по именно : Алба,Ракитич,Пике,Бускетс,Суарез,Гризман задължително трябва да си ходят. Това са играчи спечелили всичко но клубно ниво и нямащи желание за бжрба. Борда на директорите трябва до един да ги няма и да бъдат съдени за грешните инвестиции и машинации с парите на отбора и планирането. Задължително нов треньор с голямо име и авторитет, за да не му се месят играчи и директори. Трябват млади перспективни играчи вместо 30 год. "звезди". Това е истината. Другото е срам и позор. Браво на Байерн. Добра игра. Можеха да спрат на 6-2,както ние 2015 спряхме да играем като ги водехме 5-1, но германската машина иска да се докаже и е разбираемо.

    Коментиран от #3

  • 2 Загубата не е важна

    11 0 Отговор
    Важно е че от години ръководството нема правилна политика и сега е в положението на Левски. Пред фалит са заради неправилни скъпи трансфери, космически заплати и забрана на посещения за публиката.
  • 3 Роналдо

    8 0 Отговор

    До коментар #1 от "Диньо10":

    Браво, но Меси трябва да си ходи!!!

    Коментиран от #4

  • 4 Хуго

    6 0 Отговор

    До коментар #3 от "Роналдо":

    Правилно. Изчерпа се от години. Медийте го възхвалят за да се продават тениски ментета, дори в Афганистан и Централно Африканската Република.
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.