Last news in Fakti

15 Август, 2020 18:16 4 239 6

Кърваво меле след мач: Седмина пребиха футболист на Локо София

  • футбол-
  • локомотив софия-
  • национал-
  • бой

Според негови думи става дума за състезатели на Национал

Кърваво меле след мач: Седмина пребиха футболист на Локо София - 1

Изключително неприятна случка се е разиграла след днешния мач от Eлитната юношеска група до 17 години между Локомотив (София) и Национал, игран на базата в “Надежда”, алармираха от ръководство на “железничарите”. 

След срещата юношата на Локомотив от набор 2003 Петър Дандаджиев е бил нападнат и бит от седем други момчета. Според негови думи става дума за състезатели на Национал. 

Дандаджиев е присъствал на мача на по-малките си съотборници като зрител, а след това при прибирането си към дома е бил нападнат на спирка на градския транспорт.

"Изключително ужасна случка. Срещата ни с Национал премина в коректен тон. Стана хубав мач, а ние победихме с 4:3. Това бе първи мач за нашите юноши до 17 години в елитната група от доста години насам и имаше много публика. Петър, който е една година по-голям, бе дошъл да гледа по-малките си съотборници. След това като си е тръгвал е бил нападнат от седем момчета, като е разпознал сред нападателите играчи на Национал, които днес бяха на терена. Главата му е сцепена, викната е полиция и линейка, води се разследване. Подобно нещо е повече от недопустимо и отвратително. Никога не трябва да се повтаря побдоно нещо”, разказа пред "Спортал" шефът на академията на Локомотив (София) Ивайло Паргов.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Дельо Хайдутин

    5 7 Отговор
    Туй му е задето оскверниха с надписи Хирошима и пирамидите.

    Коментиран от #6

  • 2 ЗАЩО

    6 3 Отговор
    Пуснаха публика по стадионите Тези никога няма да се оправят
  • 3 ББ666

    4 1 Отговор
    Тези от Национал са като сектанти
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 4567889

    14 0 Отговор
    На тази възраст прости,прости за цял живот.Техни връстници учат,участват на олимпиади,подготвят се за университети,те се бият заради някакви ритнитопковци.Изкривена ценностна система.
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.