Last news in Fakti

26 Август, 2020 13:47 1 889 8

Тити: Не знам какво ще е бъдещето на Георги Тодоров

  • тити папазов-
  • левски-
  • георги тодоров-
  • футбол

Моите ангажименти към баскетболния тим не пречат на работата ми и помощта, която оказвам на футболния клуб, каза Папазов

Тити: Не знам какво ще е бъдещето на Георги Тодоров - 1
Снимка: БГНЕС

Членът на Надзорния съвет на Левски Константин Папазов разкри, че са водени преговори за привличането на халфа на Царско село - Уесли Ната. Той говори и за това, дали е обсъждана треньорска смяна.

"Имахме предварителни разговори за Ната. Условията бяха добри за Левски. Всеки клуб се стреми да продаде свой футболист в чужбина, за да вземе повече средства. Единственият, който ще води вече преговори за Ната е Наско Сираков. Ние имаме остра нужда от играчи на терена. Трябва да вървим стъпка по стъпка", обясни Папазов.

"Имам морален ангажимент към Наско Сираков. Жертвах лятото на семейството си заради това. От 1 септември обаче имам ангажимент и към баскетболния отбор. Моите ангажименти към баскетболния тим не пречат на работата ми и помощта, която оказвам на футболния клуб".

"Лесно е да се съди един треньор. На 10 юни Георги Тодоров дойде в много тежък за Левски момент. Не знам какво ще бъде неговото бъдеще. Темата за смяна на треньора на този етап не съществува", допълни Тити.

В същото време изпълнителният директор на "сините" Павел Колев разкри за ситуацията около централния защитник Холмар Ейолфсон.


 


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Наташи

    3 0 Отговор
    Марсилска треска. За нея тестове се не правят и пари се не крадат ни от НОЩ ни от ДЕН
  • 2 Дани

    2 5 Отговор
    Цесекар съм , но стискам палци Левски да се справят.

    Коментиран от #3

  • 3 Довиждане

    3 4 Отговор

    До коментар #2 от "Дани":

    И аз съм от ЦСКА ама искам Лефски да испаднат хаха.
  • 4 Да се маща Тодоров

    4 1 Отговор
    Само риве че няма футболисти. Е нали той доведе четирима нови и дъската(намерен на гара във Франция). Той не е човека, Няма авторитет. Поне да ги научи да тичат като в Баирен и да се предлагат за топката.
  • 5 👍👍👍

    2 2 Отговор
    Ако не са връзките му в Левски, тоя става безработен до края на живота си. По-слаб треньор от тоя не се е раждал.
  • 6 абе

    2 1 Отговор
    искате Наско,цъфна и Пикльо ,и Перчема и какво стана?!``Шарено``!Айде на село и ``напред``!....
  • 7 Кака ДоРа

    1 0 Отговор
    ФАЛИРАЙ!!!
  • 8 В ЗАТВОРА

    1 0 Отговор
    ТИТИ Е БОКЛУК И НАРКО - МУТРА