11 Септември, 2020 18:15 2 575 2

Куман каза какво сега е най-важното за Меси

  • роналд куман-
  • футбол-
  • барселона-
  • лионел меси

В събота “лос кулес” срещат Химнастик в контрола, а в първенството на Ла Лига ще се включат чак от 27 септември

Куман каза какво сега е най-важното за Меси - 1
Снимка: БГНЕС

Ден преди неофициалния си дебют начело на Барселона наставникът Роналд Куман сподели впечатленията си от атмосферата в тима.

В събота “лос кулес” срещат Химнастик в контрола, а в първенството на Ла Лига ще се включат чак от 27 септември.

Главната тема в клуба е свързана с Лионел Меси, който в крайна сметка няма да ходи в друг отбор. Куман призна, че в момента е най-важно Лео да влезе в оптимална форма.

“Страхотно е, че той остана, защото Лео е най-добрият футболист в света - заяви Куман пред клубния TV канал. - Всички знаят това. Да имаш такъв футболист в състава си е нещо изключително. В момента за нас е важно Меси да се намира в най-добра форма, защото никой не се съмнява в качествата му. Фантастично е, че той ще бъде част от отбора ни през новия сезон. Всички в Барселона сме щастливи.”

"Хубаво е, че утре ще играем - добави Куман. - Всички футболисти ще могат да запишат по едно полувреме. Резултатът не е най-важното нещо в такива мачове. Говорихме с футболистите за тактиката, какво да правим с топката и как да действаме, когато тя е в противника. Искам да видя тези тактически детайли утре".

Идната сряда (16 септември) Барса ще изиграе още една проверка - срещу Жирона.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гого

    1 1 Отговор
    На куман му давам най-много 3 месеца,след това е довиждане.
  • 2 До Гого

    0 1 Отговор
    Три ми се струват малко много.