Last news in Fakti

11 Септември, 2020 23:59 2 141 3

Ривалдо: Виждам Меси в Барса до 38 години

  • ривалдо-
  • лионел меси-
  • футбол-
  • барселона-
  • хосеп мария бартомеу

След президентските избори в клуба през март догодина и очакваното отстраняване на настоящия президент Хосеп Мария Бартомеу, Меси ще парафира нов контракт

Ривалдо: Виждам Меси в Барса до 38 години - 1


Бразилската легенда Ривалдо вярва, че Лионел Меси ще подпише нов договор с Барселона и ще остане в клуба още дълги години. Аржентинецът бе пред напускане на „Камп Ноу”, след като подаде молба за трансфер, но в крайна сметка бе разубеден и той остана в Барселона.

Настоящият контракт на футболиста изтича през следващото лято, но според Ривалдо, след президентските избори в клуба през март догодина и очакваното отстраняване на настоящия президент Хосеп Мария Бартомеу, Меси ще парафира нов контракт.

„ Меси каза, че ще остане в Барселона до края на договора си, но аз няма да се изненадам, ако той преподпише и остане по-дълго време. Той разкритикува настоящия президент Бартомеу и ако бъде избран нов през март, навярно Меси ще реши да остане. Меси има своя живот в града и семейството му се наслаждава на живота там, а феновете го обичат. Това са причините да остане и навярно с един нов президент, който разбира нуждите на Меси, той ще бъде убеден да остане и да подпише нов договор. Лео обича Барселона и в наши дни играчите са достатъчно добре подготвени физически, за да продължат кариерите си на високо ниво. Виждам Меси в Барса до 38 години”, заяви Ривалдо.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 КЛОУНИИ..

    5 1 Отговор
    ПОД ПРОЗОРЕЦА МИ ДА РИТАТ ША ДРЪПНА ПЕРДЕТО..И ЛЯГААМ ДА ПИЯ РАКИЯ
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.