Last news in Fakti

12 Септември, 2020 20:35 6 196 15

Наско Сираков със странно изказване за ''Левски'' на напрегната среща с феновете

  • ''левски''-
  • левски-
  • наско сираков-
  • фенове-
  • въпроси

Нямам план А за ''Левски'', камо ли да имам план Б", шокира президентът на ''сините''

Наско Сираков със странно изказване за ''Левски'' на напрегната среща с феновете - 1
Снимка: БГНЕС

Президентът на ''Левски'' - Наско Сираков, се срещна с фенове на тима по време на турнира "Синьо лято", който се провежда в Албена.

"Аз очаквах, че сте ме поканили на ядене и пиене, а вие сте ми организирали другарски съд. Никога не съм казвал, че по-важни са ми неорганизираните привърженици. Напротив - ценя Националния клуб на привържениците на ''Левски'' и ще разчитам много на него в предстоящата кампания за членските карти!", каза Сираков, цитиран от сайта levski365.com.

Босът на "сините" обеща, че през следващата седмица ще се проведе пресконференция, на която той и изпълнителният директор Павел Колев ще отговорят на множеството въпроси, които останаха без отговор.

"Положението в ''Левски'' е много тежко и нито аз, нито самият клуб ще се превръщат в адвокати на някого във фенски конфликти. Нямам план А за ''Левски'', камо ли да имам план Б", отговори той на въпрос какъв е резервният му вариант, ако не намери финансиране.

Той обаче обеща след въпрос на привържениците, че ще допусне да бъде направен одит на клуба от някоя от четирите големи и най-авторитетни одиторски фирми, стига обаче цената за това да бъде поета от привържениците.

"Парите са на Тити Папазов и идват от негова фирма. А що се отнася до това защо при това положение е върнат първо заема към него, а не са правени плащания към НАП например, то отговорът е, че това са условията на краткосрочния заем. Имам пълно доверие на Павел Колев и обещавам клубът да даде пълна информация какво и на кого дължим", завърши Сираков.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 15 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 РЪМПЕЗИ

    31 4 Отговор
    ПОЧНЕТЕ СИ ОТ А ОКРЪЖНА НА ЧИСТО И ВСИЧКИ ЩЕ СА ДОВОЛНИ...НЯМАШ КАХЪРИ И ТОГАВА ДА ВИДИШ СПОНСОРИ..НА ОПАШКА ЩЕ СА...
  • 2 Мунчо

    41 2 Отговор
    Наско, що не си гледа покера а ми се хвана с тая непосилна задача? Вероятно разчиташ Боко да му командирова нов финансов благодетел, в замяна на това, че изгони Черепа, ама нещо го хвана шубето, след като Черепа му устрои оня цирк с подаряването на акциите... Нямал план А и Б.. Ами закривай тогава!
  • 3 То е ясно

    19 1 Отговор
    Що му трябваше на баир ,лозе ?
  • 4 Фрт

    30 2 Отговор
    Ами като нямаш кинти защо пожела акциите бе говедо.акциите се взимат от човек с бизнес и натрупан капитал.ти ако имаш деистваи.комарджия такъв.
  • 5 Мим33

    24 1 Отговор
    Едно неадекватно изказване на Наско,което само дразни феновете,които им събираме и даваме парите си,за да съществуват....
  • 6 Иво

    23 2 Отговор
    Раев и Титко не стават за нищо. Само събират пари от феновете за да си карат джипките.
  • 7 Доката

    10 11 Отговор
    Сираков бе най подходящ да вземе акциите бизнесмените имат свой виждания за клубовете не милеят много за тях... Първите стъпки да налага кадри от школата а не само чужденци са похвални За разлика от бизнесмените Сираков разбита от футбол само с пари не става .

    Коментиран от #10

  • 8 Викентий

    11 2 Отговор
    Този депесарски шут почва да ми образува трайни нерви! Черепа ще се окаже по- принципен и по- професионално ориентиран в сложната обстановка. Голямата кошница със златните яйца се оказа пробит кош с фашкии!
  • 9 Дело

    10 2 Отговор
    У нас си знаем, че който плаща - той поръчва музиката. Само, че като се каже за футбол, Раев си знае - той взима, но нищо не дава. А футбол без пари просто няма никъде по света. И да ги пита човек - с какво се захванахте двамата с ревльото, като нямате пари! То работата е ясна - каквото за всички, това и за гол Хасан! - към зоните! И го запомнете - много се радвахте с Батков на проблемите в червените , а и не малко номера им направихте! Тъй че проводението ви го повърна тъпкано./не съм нито червен, нито син - обикновен любител на спорта/.
  • 10 Кажи само

    6 2 Отговор

    До коментар #7 от "Доката":

    Много грешна представа имаш за спорта. Без пари можеш да спортуваш за здраве, но професионален спорт без пари???? Посочи един пример за ФК който се "самоиздържа". Тези от Найк, Адидас.... какво спонсорират? А и "професионален" означава че този спортист друго не прави. А той и семейството му живеят добре и не са на фотосинтеза.п
  • 11 Григ

    14 0 Отговор
    Вече имам чувството че наско ще бъде изгонен с тояги от левски

    Коментиран от #13

  • 12 Гонзо

    5 1 Отговор
    Футболисти на Левски не дават пари за лефски а феновете къде са големите футболисти на Левски давайте пари а те ще щракат с пръсти тъп тъп и лефскар
  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.