13 Септември, 2020 13:50 1 693 1

БАТЕ респектира ЦСКА с гръмка победа в беларуския шампионат

  • бате борисов-
  • цска-
  • лига европа

Старши треньорът на домакините Кирил Алшевский направи няколко рокади най-вече в полузащитата, очевидно съхранявайки силите на тима си за мача в София

БАТЕ респектира ЦСКА с гръмка победа в беларуския шампионат - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА/АРХИВ

Съперникът на ЦСКА в Лига Европа - БАТЕ Борисов, разгроми последния в класирането Смолевичи с 5:2 в генерална репетиция преди мача с ''армейците'' другата седмица. Старши треньорът на домакините Кирил Алшевский направи няколко рокади най-вече в полузащитата, очевидно съхранявайки силите на тима си за мача в София.

В атака обаче бе голмайсторът на тима Максим Скавиш, който се отчете с две попадения. БАТЕ вкара два бързи гола след корнер, като в 40-а минута исландецът Вилум Вилумсон бе точен с глава на далечната греда, а две по-късно Скавиш удвои също с глава. И двете асистенции бяха на Настич.

В 51-а Джигеро намали пасива на Смолевичи с удар от границата на пеналта, но отново Настич сложи топката на главата на Вилумсон за 3:1 в 61-ата. Последва червен картон за Жевнеров в 74-ата минута, който окончателно пречупи гостите. Само за пет минути (75-а и 80-а) Яков Филипович и Скавиш доведоха нещата до 5:1.

В 85-ата Леонид Ханкевич вкара втори гол за Смолевичи, а в добавеното време влезлият като резерва французин Ервен Мукам пропусна дузпа за БАТЕ.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Споко

    2 0 Отговор
    Респектите за нашите предстоят тепърва. Този отбор отдавна е редовен участник в ШЛ. Да си приготвят нашите памперсите!