13 Септември, 2020 23:35 2 365 8

Георги Тодоров: ''Левски'' до една година ще изглежда по съвсем различен начин

  • ''левски''-
  • етър-
  • георги тодоров

Наставникът на ''сините'' бе доволен след победата над Етър с 2:1

Георги Тодоров: ''Левски'' до една година ще изглежда по съвсем различен начин - 1
Снимка: БГНЕС

Старши треньорът на ''Левски'' - Георги Тодоров, бе много доволен след успеха над Етър, който бе втори пореден за неговия тим. Специалистът изрази увереност, че в момента ''Левски'' поставя началото „на нещо добро“ и след година тимът ще изглежда по „съвсем различен начин“.

„Имаше една доза нервност в мачовете, които играехме тук. Понякога е липса и на късмет. Хубава победа след тази, която направихме и навън, за самочувствие на отбора. Момчетата играха добре, раздадоха се и напълно заслужена победа“, започна Тодоров.

„Точно това липсваше на отбора, този характер и привличането на новите футболисти помагат за промяната в това направление'', отбеляза той.

''''Левски'' трябва да бъде по-агресивен. В предните мачове, които загубихме, точно в този компонент отстъпвахме. Млади момчета, трябва време, мисля, че поставяме началото на нещо добро. В ''Левски'' търпение много няма, то идва чрез победите, но трябва търпение. ''Левски'' до една година ще изглежда по съвсем различен начин'', коментира ''синият'' наставник.

Тодоров сподели, че за следващия мач очаква на разположение да бъдат Тома Даске и Матео Стаматов, а Найджъл Робърта е заминал за Холандия за допълнителни консултации. „Даске и мисля, че Матео Стаматов ще бъде готов за следващия мач. Робърта отиде в Холандия за второ мнение. Надявам се да играе. Липсата на нападател си оказва влияние. Влизането на Илия Димитров веднага оказа промяна'', заяви още Георги Тодоров.

Относно възможността за привличането на футболисти като Валери Божинов, Стивън Петков и Радослав Цонев, Тодоров заяви следното: „Не искам да коментирам, засега най-близо е Валери Божинов. Той е изключително упорит, опасявам се да не се контузи. Очаквам да внесе това спокойствие в отбора, което е нужно на младите момчета.'


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гост като гост

    8 1 Отговор
    Фен съм на ЦСКА !
    Но Георги Тодоров ми харесва с откровените приказки " Право куме в очи "
    Казва им цялата истина без да пести нищо.
  • 2 Левски

    3 8 Отговор
    И каква истина казва този некадърник? Той е един от основните виновници за състоянието на Левски. Нека си кажем честно ,слаба игра срещу слаб Етър с подпиране леко от съдята!!!! Вън тези боклуци като Сираков,Тодоров и Тити!!! А явно Цветомир Найденов е станал спонсор и на Левски!!!
  • 3 Лост

    2 1 Отговор
    Ако няма пари ще е по различен начин.
  • 4 Хаха

    2 3 Отговор
    Е...ати шматарока е тоя.Показали характаер,как?С постоянни пасове назад и бавене на играта последните минути с отбор с 0т и 0-10г.р.
  • 5 Мимч

    4 0 Отговор
    Докога все едни и същи приказки.Всяка година уж ще изглежда по добре,а точно обратно,все позле.Никаква защита,среда и нападение.Какво става с тези звезди,Паолиньо Стаси и Робърта,кръгли ,0000......
  • 6 Несъгласен

    2 1 Отговор
    Не си спомням отбори от ранга на Етър да са идвали на Герена с нагласата, че могат да вземат точка. От доста време това се промени. Всички гостуващи играят със самочувствие на Герена. И ако вчера не беше подпирането от съдията и при двата гола, Етър също си тръгваше с актив.
  • 7 hmhmhm

    1 0 Отговор
    Вярно е - след една година всички ще са безработни!
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.