Last news in Fakti

14 Септември, 2020 14:35 1 446 3

Люк Шоу: Манчестър Юнайтед иска трофеи, а не класиране в топ 4

  • шоу-
  • манчестър юнайтед-
  • титли-
  • купи-
  • трофеи-
  • цели-
  • топ 4-
  • класиране

"Клуб като този е задължен да вдига купи редовно", смята защитникът на "червените дяволи"

Люк Шоу: Манчестър Юнайтед иска трофеи, а не класиране в топ 4 - 1
Снимка: БГНЕС

Манчестър Юнайтед трябва да печели трофеи, а не да се задоволява с класиране в топ 4, заяви левият бек на отбора Люк Шоу на старта на новия сезон в английското футболно първенство. През лятото рекордьорите по титли завършиха трети и стигнаха до полуфиналите на Лига Европа, ФА и Карабао Къп.

Шоу и неговите съотборници получиха допълнителна седмица почивка именно заради участието си в евротурнирите и ще започнат Висшата лига идния уикенд.

"Като че ли почивката не ни стигна, поне лично аз така го усещам. Даже лично аз изобщо нямах такава", заяви той в интервю за клубния уебсайт.

"Случва се. Като професионалисти, ние трябва да бъдем готови за абсолютно всичко. Просто приемаме, че няколко играчи от световна класа са отсъствали за малко и сега пак са в състава ни. Иначе сме готови за този сезон. Трябва да останем фокусирани върху печеленето на трофеи, а не да се задоволяваме с класиране в топ 4. Клуб като този е задължен да вдига купи редовно".

Юнайтед загуби с 0:1 срещу Астън Вила в контрола в събота, като Шоу игра през всичките 90 минути.

"Разочарован съм, въпреки че това е само контрола. Наистина не е приятно да загубиш, когато създадеш толкова много положения. Мениджърът ни е играл като нападател и е вкарвал много голове, така че често ни говори за важността на това да реализираме положенията си, независимо дали е едно, или са много", продължи Шоу.

"Днес обаче основното бе да натрупаме игрови минути и да презаредим батериите. Паузата бе много странна и тренирахме само четирима души на базата. Останалите или бяха в карантина, или с националните. Много е трудно за всички".


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гого

    1 1 Отговор
    Като изядете шамарите от сити и ливърпул ще се седнете на дупето.

    Коментиран от #3

  • 2 Спомени

    0 0 Отговор
    Еми, те и Лудогорец са така :-) . "Фърги"-ерата свърши. Оправяйте се.
  • 3 Спомени

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "гого":

    А Челси? А старите им "приятели" от Лийдс? Артилерията, и тя...