14 Септември, 2020 16:44 5 239 4

Сделка! Ето кога Фюри и Уайлдър ще се бият за трети път

  • тайсън фюри-
  • дионтей уайлдър-
  • трети мач

В края на февруари тази година видяхме втората битка между двамата тежковози

Сделка! Ето кога Фюри и Уайлдър ще се бият за трети път - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Тайсън Фюри и Дионтей Уайлдър ще направят своята трилогия на 19-ти декември във Вегас на "Allegiant Stadium". Това сподели Боб Аръм, който е промоутър на британеца. Аръм е оптимист, че битката ще се случи, а на стадиона ще има между 10 000 и 15 000 души, които да ги гледат на живо, пише mma.bg.

В края на февруари тази година видяхме втората битка между двамата тежковози, която се проведе в Лас Вегас. 32-годишният Фюри не даде никакъв шанс на Уайлдър и го унищожи с нокаут в 7-мия рунд.

Тайсън го свали от трона, отне му непобедения статут и титлата нa WBC. Уайлдър явно изпадна в депресия и не спираше да дава всякакви налудничави оправдания. Той спря да бъде активен в социалните мрежи и явно дава всичко от себе си, за да отмъсти. 34-годишният американец ще бъде подложен под голямо напрежение и в третата битка ще е всичко или нищо за него.

Какво ще се случи в трилогията?


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 6 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Именно

    8 4 Отговор
    Тия двамцата нещо много се харесаха, вече с никой друг не излизат (на ринга)
    Ама няма лошо де, като се обичат да си се вземат ;)
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Васето

    0 0 Отговор
    Според мен и от 2-та нищо не става! На Фюри нито стойката му е на боксьор, а движенията му не искам да ги коментирам. Те са доста некоординирани! А другия на стйка го докарва, но е толкова муден и бавен, че не е за коментар и той... Абсолютна пародия!!! Явно е Световна криза в бокса...