14 Септември, 2020 19:52 2 041 2

Септември тресна Миньор Перник в мач с 2 дузпи

  • септември софия-
  • миньор перник-
  • 3:1-
  • втора лига

С победата си столичани сложиха край на негативната си серия от 2 поредни загуби

Септември тресна Миньор Перник в мач с 2 дузпи - 1
Кадър: Диема спорт

Септември София обърна Миньор Перник и победи с 3:1 в последния мач от шестия кръг на Втора лига. Домакините изоставаха в резултата до 28-ата минута, но в крайна сметка се поздравиха с успеха благодарение на попадение на македонския си нападател - Илиевски, както и два гола на Димитър Костадинов от дузпи.

Септември започна по-добре срещата и създаде няколко положения пред вратата на съперника, но така и не успя да отбележи гол. Миньор от своя страна изненада домакините в 16-ата минута, след като Томислав Павлов намери отлично в наказателното поле Кристиян Слишков, който с прецизен удар отбеляза за 1:0.

В 28-ата Септември изравни. Марио Илиевски бе изведен много добре зад гърба на отбраната на перничани и прати топката в мрежата на Даниел Леонтиев.

Малко преди края на първото полувреме Септември стигна до пълен обрат. Антон Славчев спъна Димитър Костадинов в наказателно поле на Миньор и съдията даде дузпа. Зад топката застана потърпевшия, който с майсторска ''паненка'' преодоля Леонтиев. Любопитното в случая е, че в миналия кръг футболистът на Локомотив (София) - Светослав Диков, опита по същия начин да преодолее Леонтиев от 11-метров наказателен удар, но тогава стражът на пернишкия тим успя да отрази удара.

След почивката двата тима продължиха да създават положения, но до нов гол така и не се стигна. В крайна сметка Септември успя да вкара и трето попадение в 82-ата минута. То бе отново от наказателен удар, който бе даден за грубо нарушение на Павлин Чиликов срещу Кристиан Тасков. Зад топката отново застана Димитър Костадинов, който със силен удар в десния ъгъл на вратата оформи крайното 3:1.

По този начин столичани сложиха край на негативната си серия от 2 поредни загуби, допуснати от Локомотив (София) и Хебър. Септември се намира на девета позиция в класирането със 7 точки, докато Миньор са 7-ми с 10.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 456 до Факти

    1 0 Отговор
    Факти, какво е това "тресна" ?
    Вие журналисти нямате ли?
    От къде ги взехте тези с този махлемски език?
  • 2 no name no face no number

    1 0 Отговор
    само Миньор ПК