Last news in Fakti

15 Септември, 2020 11:53 2 472 3

Кошмарно! Моторист загина по време на състезание в Хърватия

  • трагедия-
  • моторист-
  • хърватия

Очевидци разказват, че без видима причина задницата на мотора е започнала да се движи наляво и надясно

Кошмарно! Моторист загина по време на състезание в Хърватия - 1
Снимка: БГНЕС

Страшна трагедия отне живота на опитен моторист в Хърватия. 61-годишният Желко Ткалчевич загина при зверско падане по време на международното състезание по шосеен мотоциклетизъм на хърватската писта „Гравица“, предаде Гонг.

Очевидци разказват, че без видима причина задницата на мотора е започнала да се движи наляво и надясно. Това е станало в равен и прав участък. След това водачът е бил изхвърлен от машината и е прелетял над мантинелата.

Първа помощ на пострадалия оказал един от зрителите, който се оказал доктор. Пристигналите лекари близо един час се борили безуспешно за живота му на мястото на инцидента. Предполага се, че мотористът е получил някакъв здравословен проблем по време на състезанието.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 YAMAHA

    5 0 Отговор
    Лек последен път
  • 2 Здравка

    0 1 Отговор
    Павка дай за някой загинал от латинска америка...
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.