15 Септември, 2020 19:59 3 765 0

Собствениците на Уест Хям отказаха фантастична оферта за клуба

  • уест хям-
  • собственици-
  • продажба-
  • оферта-
  • отказ

Дейвид Съливан и Дейвид Голд отхвърлиха предложение от 350 милиона паунда, за да се разделят с английския тим

Собствениците на Уест Хям отказаха фантастична оферта за клуба - 1
Снимка: БГНЕС

Босовете на Уест Хям са отказали предложение от 350 милиона паунда за продажбата на клуба. Офертата към Дейвид Съливан и Дейвид Голд е дошла от мистериозен американски консорциум.

Според "Сън" кандидат-купувачите обаче не са се отказали и дори са склонни на подялба на собствеността и закупуване само на дял от Уест Хям. Те обаче държат да закупят поне 51% от акциите, за да имат контрол.

Според последната класация на "Делойт" Уест Хям е сред 18-те клуба в света с най-сериозни приходи.

Феновете на "чуковете" от доста време протестират срещу Дейвид Съливан и Дейвид Голд по време на домакинските мачове на отбора.

Отделно избухна скандал между босове и треньорския щаб след продажбата на младия талант Грейди Диангана на Уест Бромич. Зад треньорите застанаха капитанът на тима Марк Нобъл и играчите.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА