16 Септември, 2020 10:34 2 747 0

Пирло си избра новата деветка

  • джеко-
  • суарес-
  • картотека-
  • ювентус-
  • пирло-
  • избор-
  • нападател

Трансферът на Суарес е пред провал, резервният вариант е Един Джеко

Пирло си избра новата деветка - 1
Снимка: БГНЕС

Голямата въпросителна кой ще е новият номер 9 в Ювентус е в своята кулминация в последните дни и седмици. Според медиите в Испания и Италия Луис Суарес дори и да си вземе изпита за италианско гражданство този четвъртък, той няма да може да бъде картотекиран за мачовете от Шампионската лига, с което трансферът е под сериозен въпрос.

Офертата на Рома за Аркадиуш Милик е приета от Наполи и полякът е готов за трансфер в Рома, той обаче не иска да подписва веднага и иска да изчака докрай, с надеждата Юве да прояви отново интерес към него, както бе преди уволнението на Маурицио Сари. Ако все пак отиде в Рома, както се очаква, то Един Джеко ще е свободен да си тръгне от столицата и да подпише със "Старата госпожа" при скромна трансферна сума. Именно босненецът обаче е избор номер 1 на старши треньора на "бианконерите" Андреа Пирло, което значи, че почти сигурно той ще подсили редиците на шампионите в близките дни или седмица.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА