16 Септември, 2020 12:56 1 860 5

Белчев: С дисциплина и колектив мисля, че ще успеем да елиминираме БАТЕ Борисов

  • белчев-
  • бате борисов-
  • цска-
  • лига европа-
  • елиминация-
  • колектив-
  • подценяване

"При мен няма как да се случи подценяване", заяви наставникът на ЦСКА

Белчев: С дисциплина и колектив мисля, че ще успеем да елиминираме БАТЕ Борисов - 1
Снимка: БГНЕС

Треньорът на ЦСКА Стамен Белчев обяви преди решителния сблъсък от втория квалификационен кръг на Лига Европа, че тимът трябва да е на 100% концентриран ако иска да има успех.

"Мисля, че най-важното за БАТЕ, е, че са един организиран клуб. Във всеки един момент от играта, знае какво преследва. С дисциплина и колектив мисля, че ще е успеем да елиминираме съперника", започна Белчев.

"БАТЕ не е прекъсвал първенството. При тях е 23-ти кръг. Това дава донякъде предимство на БАТЕ. Това е отбор, в който играчите отдавна са заедно. Имат синхрон. Но, когато сме ЦСКА и в един мач се решава всичко, нямаше право на извинение с това", добави Белчев.

"Аз мисля, че БАТЕ не зависи от един или двама играчи. Ако ние се заблудим, че мачът ще ни е лесен... и то при отбор, който редовно участва и излиза от групи. При мен няма как да се случи това подценяване. Ще се опитам да го предам на футболистите", добави той.

"Няма от какво да се притесняваме. БАТЕ има силни, но и слаби места. Ние сме ги разузнали. Надявам се, това, което сме запланували да се случи. Ако имаше публика, щеше да е стрaхотно. Нашите феновете винаги са 12-тия ни играч", добави той.

"Отчитаме, че БАТЕ бие българските отбори. Дано ние нарушим тази традиция", заяви още той. "Много от силните оръжия на БАТЕ са статичните положения. Имат играчи, които играят добре с глава. В последния мач от 5 гола, 4 бяха от статични положения. Трябва да сме спокойни и уверени и да не допуснем гол от статично положение", заяви още той.

"В един мач всичко се случва. Шансовете ни са 50 на 50. Отборът трябва да е подготвен физически и психически. И да спазваме дисциплина по време на двубоя, за да извлечем максимума", каза още Белчев.

"Никога не сме чакали късмета. Ние работим за късмета. Според вас, голът на Черно море беше ли късмет? Не се оплакваме от късмета, но за него стои огромна работа. Мачът се играе 90 минути от повече, докато свири съдията. Когато настъпи умората и се правят много грешки", сподели специалистът.

"Трябва да сме много по-различен отбор от представянето ни срещу Сайрънс. Трябва да изглеждаме много по-добре от първия мач", заяви още той.

"Нямаме право да се оправдаваме. Такава е програмата. За това имаме 20 човека. Трябва да сме готови във всеки един мач", добави той.

"Убеждаваме футболистите, че във всеки един мач, в който не влезем на 100% за победа, няма как да се случат нещата. Изпитахме го доста пъти до момента. По време на мача да се пренастройват играчите е много трудно", заяви още Белчев.

"Във всеки един ден разговарям с почти всички играчи. Където е нужно поощряваме, където е нужно дърпаме уши и сваляме на земята. Имаме информация за хората, които ще играят около него. Трябва всички да се справим много по-добре. Не проблема само при Пламен", каза треньорът на "червените".

"В мача с Черно море бяхме ощетени. Това е истината. Това не трябва бъде начин да има стимул или мотивация във футболистите. Трябва да се доказваш във всяка една тренировка, да не говорим за мачовете. Достатъчно и ние като щаб говорим за мотивация. Трябва да се изгради манталитет на победител", добави Белчев.

"В главите си имаме хората, които ще бият дузпи, ако се наложи. Ще бъдем подготвени. Нека да не бързаме. Ако се стигне до там, ще преценим и ще видите кой ще бие дузпа", добави Белчев.

"Имаме човек, който ще следи ситуацията за следващия съперник. Но не трябва да се разсейваме. Дано отстраним БАТЕ и тогава ще мислим за следващия съперник", завърши Белчев.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Тоя да внимава,

    4 1 Отговор
    Че да не го приберат за мерака му да “елиминира Бате Борисов”
  • 2 Червен фен

    7 0 Отговор
    Стига мрънкане, искаме резултати! Ако няма резултати, Гришата да търси нов треньор! Съгласихме се да припознаем Литекс, но вече 4 години слушаме само оправдания. Ако не става с Литекс, Гришата да си го взима и обратно в Ловеч, а ние ще припознаем Лудогорец. С тях поне титлите са ни в кърпа вързани. Само ЦСКА!!!
  • 3 Реалиста

    2 2 Отговор
    Много се съмнявам, че Белчев вярва в това което говори.Напоследък всичките му интервюта са в стил "говорим тук с комшията".
  • 4 Левски 1914

    2 2 Отговор
    Стаменът да не е пил газ?
  • 5 Прост народ слаба държава

    2 1 Отговор
    Докато Домусчиев си развява байряка и караманжуков му разнася куфарчето наляво и надясно Лудогорец ще е първи