16 Септември, 2020 15:43 1 766 1

Моуриньо засипа с похвали Локомотив (Пловдив) и заяви: Очаквам тежък мач

  • жозе моуриньо-
  • тотнъм-
  • локомотив (пловдив)-
  • лига европа

''Те ще са много мотивирани, но се надявам, че можем да ги бием'', коментира Специалния

Моуриньо засипа с похвали Локомотив (Пловдив) и заяви: Очаквам тежък мач - 1
Кадър: Спортал

Мениджърът на Тотнъм - Жозе Моуриньо, похвали тима на Локомотив (Пловдив) преди срещата между двата тима от Лига Европа в четвъртък.

Ето какво сподели Специалния на превърналите се вече в традиция онлайн-пресконференции:

„Мисля, че настроението след загубата ни е същото, каквото е при Локомотив след загубата от Лудогорец. Впечатлен съм от отбора на Локомотив, а не от даден играч. Гледал съм ги и индивидуално, но съм подготвил моите играчи, за да се подготвят максимално добре”, сподели Моуриньо.

„Те са играли повече мачове от нас. Имат повече физически данни от нас сега. Финалът за Купата на България беше преди месеци, след това Суперкупата. Те затрудниха шампиона, нормално е да са в по-добра кондиция от нас, но ние сме по-добрият отбор. Мисля, че това значи много. Те ще са много мотивирани, но се надявам, че можем да ги бием. Това е само един мач, елиминационен, но знаем, че мачът е много сериозен за нас”, допълни той.

„Първо трябва да спечелим три мача, за да влезем в реалната Лига Европа. Сега са квалификации, ние трябва да вземем три мача. Ако не го направим – нищо не се случва. Турнирът е силен, тъй като влизат и отбори от ШЛ. АЗ Алкмаар и Бенфика отпаднаха от квалификациите на ШЛ, а след това през декември някои други отбори, които са трети в групата на ШЛ, идват в турнира. Най-важното и най-трудното сега за нас е да се класираме за групите, тъй като форматът е различен”, каза още Жозе Моуриньо.

„Мисля, че Локомотив и Тотнъм бяха много нещастни с жребия. Българите трябваше да получат много по-лек съперник от нас, а ние също трябваше да се паднем с по-лек от Локомотив – и двата отбора не са късметлии”, смята легендарният португалски мениджър.

„Поставените отбори трябва да имат много по-леки от непоставените, а непоставени с по-слаба репутация от тази на Локомотив. Няма да е лесно, тъй като е един мач. В два мача ситуацията ще е различна, отколкото в един. Всичко ще се реши утре в Пловдив и мисля, че ни чака тежък мач. Ще отдадем нужния респект на Локомотив, който заслужават. Истината е, че утре всичко е черно-бяло. Ако биеш, продължаваш, ако паднеш – отпадаш. Вярвам, че това е силна надпревара, в която моя отбор да се развива. Ние ще се опитаме да спечелим турнира Лига Европа”, сподели още Жозе Моуриньо.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 миш

    1 0 Отговор
    Моуриньо,много е слушал за Локото,та ги засипва с похвали.Половината играчи не са знаели до сега ,че Пловдив е град в България.