16 Септември, 2020 16:22 3 895 6

Пиронкова е решила в какво ще инвестира парите от US Open

  • цветана пиронкова-
  • us open-
  • възнаграждение

Около половин милион лева ще бъдат отделени, за да се даде нов тласък на марката „Pironetic“, която Цвети започна да развива, след като се оттегли от корта преди три години заради майчинство

Пиронкова е решила в какво ще инвестира парите от US Open - 1
Снимка: БГНЕС

Цветана Пиронкова спечели 425 000 долара от силното си представяне на US Open, където достигна до четвъртфиналите. Голяма част от тази сума пловдивчанката ще инвестира в собствената си модна линия, пише hotarena.bg.

Около половин милион лева ще бъдат отделени, за да се даде нов тласък на марката „Pironetic“, която Цвети започна да развива, след като се оттегли от корта преди три години заради майчинство.

На кортовете в Ню Йорк Цветана Пиронкова играеше с екипировка на собствената си марка. Сега тя ще инвестира в производство, мениджмънт, реклама, както и в разширяването на гамата продукти.

След като се прибра от САЩ, тенисистката се отдаде на почивка в Родопите заедно със семейството си. В понеделник пък дойде и добрата новина от Париж, че Пиронкова получава „уайлд кард“ за участие на „Ролан Гарос“. Откритото първенство на Франция ще се проведе от 21 септември до 11 октомври 2020 г.


Поставете оценка:
Оценка 4.6 от 11 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 1-20

    12 3 Отговор
    Не е лошо да наеме и един експерт по маркетинг и реклама
  • 2 Значи Пиронкова

    4 24 Отговор
    е бизнесменка.
    Бизнесмените не бива да спекулират, че защитават името и спортната слава на България и да ни занимават със себе си, да ни досаждат с не особено смислените си изказвания, битови въпроси и бизнек - планове.

    Коментиран от #3

  • 3 Хоху

    9 1 Отговор

    До коментар #2 от "Значи Пиронкова":

    Ами когато видите новина със спортист просто не четете или слушайте. А най добре си сложете перманентно тапи за уши и очила за оксиженисти и ще Ви е безкрайно спокойно
  • 4 роро

    18 2 Отговор
    И вас защо ви интересува за какво ще изхарчи парите си? Това си е нейна работа, стига сте надничали в канчето на другите
  • 5 добре

    1 3 Отговор
    ,ама да не стане като `цървула` с `аквариумните рибки`...
  • 6 сашо

    0 2 Отговор
    а парите от с.у. къде са.