Last news in Fakti

16 Септември, 2020 20:05 1 923 7

Акрапович изчетка Моуриньо и призна каква прогноза е направил синът му за утрешния мач

  • бруно акрапович-
  • локомотив (пловдив)-
  • тотнъм-
  • жозе моуриньо-
  • лига европа

Според сина на Бруно Акрапович, Локомотив (Пловдив) няма никакъв шанс срещу Тотнъм

Акрапович изчетка Моуриньо и призна каква прогноза е направил синът му за утрешния мач - 1
Снимка: БГНЕС

Старши треньорът на Локомотив (Пловдив) - Бруно Акрапович, сподели очакванията си преди двубоя от 2-ия квалификационен кръг в турнира Лига Европа срещу Тотнъм. Срещата е утре (четвъртък) от 19:00 часа.

"Вижда се колко е умен Моуриньо. Играем добър футбол, играхме дълго време със сериозно качество и искаме да го покажем отново. Искам отборът ми да е спокоен и да събере сили, които да използва по време на мача. Хари Кейн ще бъде пазен персонално и трябва да се контролира играта му. Няма да е лесно за нашите трима защитници, но ще е сложно и с другите качествени играчи. Работим върху защитата, знаем какво качество има Тотнъм, но футболът е футбол и всеки един може да се справи в хода на мача и да направи работата на Кейн по-сложна", заяви Акрапович.

"Мисля, че с тактика няма какво да направим срещу Тотнъм. Те са перфектни, гледани са от професионалисти и играят в една от най-силните лиги. Както каза Моуриньо, може би шансът ни е, че играем в един мач. Надявам се моите момчета да покажат най-доброто качество, а противникът да се отпусне малко и да са по-изморени от неделя. Съгласен съм, че в България се играе на друго темпо и може би имаме предимство, че изиграхме повече мачове. Знаем как работихме. Имахме хора в карантина и имахме лимитирани опции. Тотнъм имаше достатъчно време да се подготви, а при тях може би единственото, което липсва, е рутината в мачовете, която имат", добави треньорът на Локомотив.

"Лична битка с него – няма (б.р. визира Жозе Моуриньо). Радвам се, че имам шанса да се противопоставя срещу Моуриньо – такъв силен треньор. В миналото гледах много неговата работа и се радвам, че ще участвам в този двубой. Очаквам да имаме много проблеми в мача, дано не стане така, както казвам, но мисля, че ще играе този отбор, който игра срещу Евертън", коментира специалистът.

"За моя отбор аз съм на 80 % доволен от това, което прави и се радвам, че моите момчета са с качество. Много трудна работа е за нас това. Работили сме по много неща, за да достигнем до това ниво. Във всеки един мач се виждат лоши неща, които могат да се направят по-добре. Футболът е толкова интересен, защото винаги може да се намери нещо лошо в даден състав. Може и да се анализират играчите и да се ползва това нещо. Не е много лошото, което видях, но тези малките неща ги казах на играчите, за да може да имаме шанс да вземем нещо от Тотнъм", добави той на въпрос дали е видял слабости в отбора на Тотнъм при поражението с 0:1 от тима на Евертън.

"За нас този мач е много важен, но не само, а и за България. Това е специална среща, в която ще опитаме да играем по най-добрия начин срещу опонента. Няма да е лесно, тъй като Тотнъм е много голям клуб. За нас е важно да приложим нашия стил, как играем, който може би е изненадващ за другите отбори. Искаме да продължим така, както досега и в българската лига. Няма да е леко, но моят отбор е подготвен за този мач и ще дадем всичко от себе си да вземем добър резултат за нас. Играем с отворен план за игра. Играем с къси пасове и се опитваме да владеем топката. Това няма да е лесно срещу Тотнъм, но ще трябва да опитаме да го сторим утре. Тотнъм е голямо име. Само едно нещо мога да кажа, че малкият ми син каза, че не вижда никакъв шанс за нас. Той каза – Хари Кейн. Това е интересно, но се надявам, че ще имаме добър мач. Това е голям ден за всеки един от нас, който ще гледа срещата. Искам да извлечем позитивите и накрая нека да победи по-добрия'', заяви той на журналистите.

"Очакваме специален ден за мен. Гледал съм тренировките му (б.р. на Моуриньо), по времето когато той беше треньор на Реал Мадрид. Удоволствие е да сме на скамейките, аз до такъв голям треньор'', каза още Акрапович.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Дистрибутора

    5 2 Отговор
    Локото че ще пада ще пада, но дано поне да изиграят достоен мач и да не паднат с много.
  • 2 Дърт

    4 1 Отговор
    Обикновено след много говорене, идва голям срам.
  • 3 Ай леле

    4 2 Отговор
    вика на слабостите им "тези малките неща". Значи представете си какво бранене ще е, ще бъдат като опълченците от Шипка пред наказателното си поле, само дето няма да дойде руската армия в последния момент.
  • 4 Дидо

    2 1 Отговор
    За Тотнъм е ястно какъв отбор са и за Моуриньо , ама за Хари Кейн не разбрах дали е добър салкъм или добър прът за брулене на отехи ....? Това е най надценения нападател приличами на Питър крауч само че малко по нисък ... хахахха
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Хайде напред

    1 0 Отговор
    До корените съм българин но обичам и симпатизирам на жозе моуриньо и на тотнъм. Крушарски много се изхвърли преди мача и напрежението в локо беше много голямо. Те играха изключително грубо и виждаха значителното превъзходство на противника. Затова и обективно получиха заслужено доста жълти картони и червен картон. Поздравявам тотнъм и още повече моуриньо защото подреди по най добрия начин състава и направи най сполучливите смени. Браво. Успех и в предстоящият мач с гостуване на саутхямптън във висшата лига въпреки че ги чакат голямо и трудно пътуване и по малко от 48 часа почивка.
  • 7 Бруно

    2 0 Отговор
    Бруно акрапович е много добър треньор и впечатлява със силна интуиция скромност и доброта в характера. Нищо че не спечелиха мача с тотнъм но той усещаше загубата и той сподели че синът му е познал резултата . Добре че не паднаха с повече голове.