Last news in Fakti

16 Септември, 2020 21:20 1 957 7

Треньорът на БАТЕ: ЦСКА е силен отбор, но винаги побеждаваме българските отбори

  • бате борисов-
  • цска-
  • лига европа-
  • кирил алшевски

''Въпреки всички проблеми, които имаме, нашите футболисти знаят как да играят европейски мачове. Шансовете са 50/50'', заяви Кирил Алшевски

Треньорът на БАТЕ: ЦСКА е силен отбор, но винаги побеждаваме българските отбори - 1

Старши треньорът на БАТЕ Борисов - Кирил Алшевски, се изказа доста ласкаво за отбора на ЦСКА. Двата тима се срещат утре в мач от втория квалификационен кръг на Лига Европа, който ще се играе от 20:00 часа на стадион „Българска армия”.

Наставникът на беларуския тим определи „червените“ като „силен отбор, който играе бърз и атакуващ футбол”.

„Зная много неща за съперника. Балансиран, силен отбор. Играе бърз и атакуващ футбол. Особено по фланговете. Знаем за какво става въпрос”, каза Алшевски, който съжалява, че няма да може да разчита на двама от лидерите в тима си, които бяха диагностицирани с коронавирус, но въпреки това е категоричен, че отборът му знае как да играе в Европа и е тук, за да продължи напред.

„Нещата се променят без нашите двама лидери. Винаги сме побеждавали българските отбори, но това е ставало изключително трудно. Знаем, че ЦСКА е побеждавал беларуски отбори, но се надяваме да променим традицията'', заяви още той.

„Въпреки че съм млад специалист, целта пред мен е само победа. БАТЕ гони в евротурнирите само победи. Въпреки всички проблеми, които имаме, нашите футболисти знаят как да играят европейски мачове. Шансовете са 50/50. Ако се наложи, ще играем и продължения. Важното е крайният резултат да е в наша полза”, каза още треньорът на БАТЕ.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Виалба

    6 6 Отговор
    Е това е същия отбор където сте го елиминирани,но под друго име!
  • 2 Само ЦСКА (България)

    8 4 Отговор
    ЦСКА ВЪЗКРЪСНА, тубата и гунди - НЕ!

    Коментиран от #7

  • 3 РЕАЛИСТ

    4 1 Отговор
    Бате Борисов е белоруският Лудогорец. Политика. Заинтересувайте се що за град е и с какви жители и ще разберете ,защо е му се чу името в Европа.
  • 4 Право куме в очи

    4 0 Отговор
    Прав си е треньора на Бате. Неприятно е, но е истина. Това че е от Беларус не е онование да гледаме пренебрежение - вс. година са в ШЛ. Пък и какъв ли футбол имаме? Майтапчийски. Имаме си лаф с п р ъдня боя не става.
  • 5 ХА ХА

    3 0 Отговор
    Не знаех , че това ЦСКА - играело футбол ..
  • 6 Иван

    3 0 Отговор
    Няма цска , а цска - софия, което е съвсем друг отбор !!!!!!!!!
  • 7 ЛЕВСКИ 1914

    4 0 Отговор

    До коментар #2 от "Само ЦСКА (България)":

    Ще възкръсне обаче друг път защо играете още с ЕИК на Литекс Литекс - Чавдар НЕ Е Цска Цска ФАЛИРА.