16 Септември, 2020 22:35 2 172 6

Капитанът на Локо Пд: Трябва да предложим война на Тотнъм

  • локомотив (пловдив)-
  • тотнъм-
  • лига европа-
  • димитър илиев

''Ясно е, че са по-класни, но на мен ще ми стига да покажем това, което можем, без да се притесняваме'', коментира Димитър Илиев

Капитанът на Локо Пд: Трябва да предложим война на Тотнъм - 1
Снимка: БГНЕС

Капитанът на Локомотив (Пловдив) - Димитър Илиев, изрази увереност и самочувствие преди сблъсъка от втория предварителен кръг на Лига Европа срещу Тотнъм. В "Домът на футбола" по Диема спорт той заяви, че отборът му може да си извлече само позитиви от двубоя с "шпорите", който ще се изиграе утре на стадион "Локомотив" и ще започне в 19:00 часа.

"Това са най-хубавите мачове. За нещастие моментът е такъв, че ще играем пред празен стадион. Чувството няма да е същото. На много години се пада да дойде финалист от Шампионска лига", започна той.

"Загубата в Разград е незаслужена и плод на случайността. Предстои ни още по-хубав мач. Няма база за сравнение", сигурен е Илиев.

"Миналата година след мачовете в Европа побеждавахме по инерция в шампионата. Само и единствено може да ни помогнат тези мачове. Само можем да спечелим. Особено срещу отбор като Тотнъм, който е фаворит за спечелване на турнира. Надявам се да покажем всичко, на което сме способни. Ясно е, че са по-класни, но на мен ще ми стига да покажем това, което можем, без да се притесняваме. Достатъчно стойностен отбор сме, за да затрудним Тотнъм", продължи нападателят.

"Виждаме, че Лудогорец няколко пъти игра в Шампионска лига. Колкото и да се говори за разликата между нашия и английския футбол, виждаме, че направиха много добри мачове. Разликата на терена не бе толкова видна, колкото се говореше. Надявам се да направим така, че тази бездна да не си проличи. Няма как да надиграеш Тотнъм. Надявам се да направим най-добрия мач за сезона и да излезем с чест от този сблъсък", допълни капитанът.

"Напрежение върху Тотнъм няма как да има при положение, че гостуват в България. В миналото съм гледал мачове на англичани в Европа. Понякога си мислят, че просто ще минат през някои отбори. Който и да е отбор, ако помисли, че вече е в следващата фаза, срещу когото и да се изправи, ще има проблеми. В момента, в който стъпим на терена, ще се види колко сме подготвени психически", разкри футболист №1 на България за 2019 година.

"Има доста добри футболисти, но най-ярък е Кейн. Най-важното е да покажем най-доброто от себе си, а не да си разменим фланелките. Трябва да им предложим война. Да се изпотят, за да продължат напред", каза пловдивчанинът.

"Изключително ми е болно, че мач който се чака десетилетия в Пловдив, няма да се напълни с публика", вметна още Димитър.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ще ни пребият

    6 7 Отговор
    Утре англичаните без проблем
  • 2 😂😂😂

    8 3 Отговор
    Къде? В дискотеката ли? И там ще ви смачкат! Може би на кючек, ще ги биете!
  • 3 Sisi

    9 1 Отговор
    От кражби в България няма време и пари а и желание да се построи модерен стадион във София и Пловдив поне та като доиде някои чужд отбор да не се срамуваме но ето пак ще ни се смеят и ще кажат Бедна Страна и смотана много прости хора ни Управляват във всички области Ужас
  • 4 Поне

    4 2 Отговор
    Пет парцала у бункеро на Локото.
  • 5 номад

    4 1 Отговор
    бе вие си избръснете краката и ръцете това е важното с тия бради много христянски изглеждте
  • 6 Фена на тотнъм

    3 3 Отговор
    Да ви тръшнат с 8:0 дано, гаден мутренски отбор, дано ви увиснат гагите !!!