Last news in Fakti

16 Септември, 2020 23:07 2 123 2

Надал се завърна в играта по впечатляващ начин

  • рафаел надал-
  • пабло кареньо буста-
  • мастърс 1000-
  • рим

6:1, 6:1 за Матадора срещу Пабло Кареньо Буста

Надал се завърна в играта по впечатляващ начин - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Световният номер 2 Рафаел Надал направи силно завръщане на корта. Испанецът постигна безпроблемна победа с 6:1, 6:1 за едва 73 минути срещу своя сънародник Пабло Кареньо Буста в мач от втория кръг на турнира от сериите “Мастърс 1000” в Рим.

Това беше първи официален мач за Краля на клея от 1 март тази година, когато той спечели състезанието в Акапулко. А освен това, Надал не беше играл на любимата си настилка от миналогодишния финал на “Ролан Гарос”.

Двамата тенисисти печелеха своите подавания в първите три гейма, след което поставеният под номер 2 в схемата беше пълен господар на корта. Той проби на два пъти сервиса на полуфиналиста от US Open и така спечели първия сет с 6:1. Кареньо Буста и Надал взеха първите си подавания и във втория сет, но след това деветкратният победител в турнира направи нови три пробива, за да затвори и втората част с 6:1. Така Надал ще срещне някого измежду Милош Раонич и Душан Лайович в третия кръг.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Мим

    2 0 Отговор
    Дано скоро не се срещне с Гришо,че ще е до,, тук,,..

    Коментиран от #2

  • 2 незнайко

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "Мим":

    Кой Гришо ли ???