Last news in Fakti

17 Септември, 2020 09:17 2 619 0

Меси отбеляза страхотен гол в контрола на Барса (ВИДЕО)

  • лионел меси-
  • барселона-
  • гол-
  • контрола-
  • жирона

Аржентинската суперзвезда вкара и още един гол в двубоя с Жирона

Меси отбеляза страхотен гол в контрола на Барса (ВИДЕО) - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Капитанът на Барселона Лионел Меси отбеляза първия си гол след скандала с неговото желание за напускане това лято. Аржентинецът се разписа в контролата с Жирона (3:1) с изстрел в горния ляв ъгъл, след който топката се отби в страничния стълб и влезе във вратата.

Още в 5-ата минута Фелипе Коутиньо нацели напречната греда.

В 20-ата домакините организираха прекрасна атака, при която комбинираха Антоан Гризман, Меси и Франсиско Тринкао, а бразилецът я завърши с гол на празна врата.

В 44-ата вратарят на Жирона изби добър пряк свободен удар на Меси, но само минута по-късно аржентинецът се разписа с чудесен далечен шут с по-слабия си десен крак.

Още в първите секунди на втората част Саму Саис върна едно попадение за Жирона, но в 51-ата обаче Меси се разписа за втори път, и то отново с изстрел от границата на наказателното поле, но с левия крак.

ВИДЕО:


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 5 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА