17 Септември, 2020 12:11 1 812 1

Английски треньор си направи майтап с Бейл, не го иска обратно в Висшата лига

  • крис уайлдър-
  • гарет бейл-
  • тотнъм-
  • реал мадрид

''Дано остане в Мадрид, това е красив град с чудесни голф игрища'', заяви старши треньорът на Шефийлд Юнайтед - Крис Уайлдър

Английски треньор си направи майтап с Бейл, не го иска обратно в Висшата лига - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Старши треньорът на Шефийлд Юнайтед - Крис Уайлдър, пусна крилата шега по повод възможността Гарет Бейл да се завърне отново в английския футбол и в частност в Тотнъм. За подобен трансфер се заговори в последните дни и той не изглежда никак невъзможен.

"Когато преди няколко години влязохме във Висшата лига започнаха да се носят слухове за Еден Азар и неговото преминаване в Реал. Тогава казах, че лично ще го откарам до летището. Сега се говори, че Бейл може да се завърне в Англия. Дано остане в Мадрид, това е красив град с чудесни голф игрища. Ако той остане, ние ще имаме по-малко проблеми", каза на шега Уайлдър.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 456 до Факти

    1 0 Отговор
    ВЪВ Вишата, не В Вишата.
    Оправете си заглавието.