Last news in Fakti

17 Септември, 2020 13:02 2 771 1

ЛеБрон Джеймс сътвори уникален рекорд

  • леброн джеймс-
  • идеален тим-
  • нба-
  • рекорд-
  • 16 път

Неостаряващият Джеймс получи своята селекция №16 в Идеалния тим

ЛеБрон Джеймс сътвори уникален рекорд - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

ЛеБрон Джеймс покори пореден връх в своята кариера. 203-сантиметрото крило на Лос Анджелис Лейкърс попадна сред най-добрите играчи през сезона в НБА за 16-и път, което е рекорд в историята на Лигата.

Неостаряващият Джеймс получи своята селекция №16 в Идеалния тим. Освен това той два пъти е попадал във Втория отбор и веднъж в Третия тим.

С това Леброн Джеймс изпревари легенди като Коби Брайънт, Тим Дънкан и Карийм Абдул-Джабар, които имат по 15 селекции.

Компания на Леброн Джеймс в Идеалния отбор на 2019/2020 правят Янис Адетокунбо от Милуоки, Джеймс Хардън от Хюстън, Антъни Дейвис от Лейкърс и Лука Дончич от Далас.

Във Втория отбор място получиха Кауай Ленърд от Клипърс, Никола Йокич от Денвър, Деймиън Лилард от Портланд, Крис Пол от Оклахома и Паскал Сиакам от Торонто.

В Третия състав са включени Джейсън Тейтъм (Бостън), Джими Бътлър (Маями), Руди Гобер (Юта), Бен Симънс (Филаделфия) и Ръсел Уестбрук от Хюстън.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Радо Калинов

    3 1 Отговор
    С оглед на това, което Денвър направи, по-реално щеше да е Йокич да е в първия отбор, без да спекулирам дали мястото му да е за сметка на AD, Брадата или Янис, ама карай. Двама европейци нямаше да могат да преглътнат, еле па и бели... После пак да спорим има или няма "обратен" расизъм...