Last news in Fakti

17 Септември, 2020 14:21 2 740 2

Флойд Мейуедър готви ново показно, ''съперникът му'' е изненадващ

  • флойд мейуедър-
  • логан пол-
  • показно

Все още няма дата за показното, но то ще се случи тази година

Флойд Мейуедър готви ново показно, ''съперникът му'' е изненадващ - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Легендарният боксьор Флойд Мейуедър отново ще излeзе от пенсия, пише mma.bg. 43-годишният ветеран се готви да направи показно с 25-годишната звезда от "Ютюб" Логан Пол. Срещата между двамата щяла да бъде показно като това, което Мейуедър направи преди време с Теншин Нацукава. Все още няма дата за показното, но то ще се случи тази година.

Според различни източници Флойд е подписал договора, а наскоро Логан разкри в социалните мрежи, че ще участва в огромна битка. Мейуедър е с рекорд 50-0 в ММА и нокаутира 27 от съперниците си. Той не се е бил професионално от 2017 година, когато нокаутира Конър Макгрегър. Преди две години Флойд направи показно срещу Теншин Нацукава в Япония и го смаза за 1 рунд.

Логан Пол от своя страна е с рекорд 0-1 в бокса и в края на миналата година дебютира срещу KSI и загуби с раздвоено решение. Пол има много фенове, като абонатите му в "Ютюб" са 22.5 милиона, а в Инстаграм 18.2 милиона го следват. За всички е ясно, че това е цирк, но няма съмнение, че много хора ще го гледат.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ТЪП САЙТ

    5 1 Отговор
    "Лакти"..отново доказах те че за подпорна дъска на курник не ставате....в пак помислете от къде му е баланса 50-0...ММА или Бокс...

    Коментиран от #2

  • 2 Бачо Киро

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "ТЪП САЙТ":

    Толкова могат да преписват... Туй хлапе Ковачев съм виждал 2 негови статии и двете неграмотни... Не, че останалите са много читави...