Last news in Fakti

18 Септември, 2020 09:33 2 045 9

Стамен Белчев: Бяхме добре разучили силните и слабите страни на БАТЕ

  • цска-
  • бате борисов-
  • лига европа-
  • 2:0-
  • стамен белчев

„Тази победа не трябва да ни заблуждава, че нямаме слабости'', отбеляза ''армейският'' наставник след победата над БАТЕ Борисов

Стамен Белчев: Бяхме добре разучили силните и слабите страни на БАТЕ - 1
Снимка: БГНЕС

Старши треньорът на ЦСКА - Стамен Белчев, сподели след победата с 2:0 над БАТЕ Борисов, че спазването на дисциплина е било ключовото за успеха, който прати "червените" в третия квалификационен кръг на Лига Европа.

"Бяхме добре разучили силните и слабите страни на БАТЕ. Солиден отбор. Днес успяхме с много дисциплина, през повечето време контролирахме мача. Мога да отлича колектива днес. Със сигурност в центъра им беше тежко, но аз съм доволен от всички, не само от полузащитниците. От целия отбор, от себераздаването им", каза Белчев.

"От Черно море до днес имаше пет дни, докато до мача с Лудогорец в неделя имаме три дни. Ще се опитаме да ги възстановим. Нямаме извинения, ако искаме да играем в Европа, трябва да можем да играем през три дни", сподели още треньорът на ЦСКА.

"За мен БАТЕ е много добър отбор. Мисля, че те не са зависими само от двамата, които са заразени с коронавирус", добави Белчев.

"През цялото време чувахме феновете и футболистите знаеха за подкрепата, за което им благодаря от мен и от целия отбор. Надявам се така да продължим и занапред и да имаме поводи за радост'', отбеляза хасковският специалист.

''Лесни противници в Европа няма. Ние се убедихме в това и в предния мач със Сайрънс. Нека мине мачът с Лудогорец, тепърва ще се настройваме на вълна евротурнири. Във всички положения няма да ги подценим (б.р. Б36 Торсхавн), това е следващият съперник на ЦСКА в ЛЕ), защото този мач ще ни изпрати на плейоф за влизане в групите", каза още Белчев.

„Тази победа не трябва да ни заблуждава, че нямаме слабости. Напротив, много слабости видях днес. В това време от първия мач се опитахме да изчистим някои елементи в играта“, допълни Белчев на пресконференцията след двубоя.

„Исках да усетим ритъма на мача. Имахме информация за противниковите футболисти, които изпълняват дузпи. Бяхме разузнали поне 7 души от тях, които бият дузпи. Работим в тази насока. Вратарят има насоки'', поясни той.

„Ще ги запознаем подробно с противника. Защото ако ги отстраним, отиваме на плейоф за групите. На тази фаза от турнира нямаме право да подценяваме, който и да е отбор'', повтори се наставникът на ЦСКА.

„Ще направим всичко възможно да победим Лудогорец. Отбор, с който най-вероятно ще имаме конкуренция за шампиони. Но първата ни работа е да възстановим играчите“, каза в заключение Стамен Белчев.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Юпиии

    10 1 Отговор
    Късмет на жребия, тренер!
  • 2 Ветеринарен психолог

    2 8 Отговор
    най-слабия в отбора е Белчев!

    Коментиран от #5

  • 3 3.14К

    1 4 Отговор
    Вижте само каква мисъл има "професора" мърморко: Отбор, с който най вероятно ще имаме конкуренция за шампиони. Казах: Акрапович и Методи Томанов! Иначе продължавате да си играйкате и харчи пари.
  • 4 Вярващ

    3 7 Отговор
    Стамене, Стамене, отиди в църква, запали свещ, заколи агне, направи курбан и.... си търси нова работа. Не знам какво си разузнавал и разучавал, но тия ви разнасяха, като пръскачка из лозе. Невероятният късмет все някога ще свърши и тогава празните приказки няма да имат смисъл. Жив и здрав!
  • 5 Па у уефцки

    2 0 Отговор

    До коментар #2 от "Ветеринарен психолог":

    са шишко до шишко 😆
  • 6 ужас

    2 4 Отговор
    Белчев сам си се хвали.
  • 7 Абе

    4 0 Отговор
    чий са тия тролове тука?

    Коментиран от #8

  • 8 Да ти кажа

    4 0 Отговор

    До коментар #7 от "Абе":

    Идват тук да се отъркат в нещо по-качествено.
    Както хората предпочитат Борисовата градина, пред паркчето в Пресъхналата река.
  • 9 заката

    0 0 Отговор
    Пълен т*шак е работата. Завършваш 2ри в България и минаваш 5 кръга преди групите. Завършваш 7ми в Англия/Испания и играеш максимум 1 мач и хоп - в групите. С всяка изминала година дупката между страните става все по-голяма, защото парите отиват на едно и също място. Вместо УЕФА да се стреми към равенство, страни като България винаги са прецакани.