18 Септември, 2020 19:30 2 614 1

Виктория Томова смаза бившата номер 25 в света

  • томова-
  • победа-
  • полуфинал-
  • турнир-
  • гаврилова

Българската тенисистка спечели срещу Дария Гаврилова с 6-3, 6-1 и се класира за полуфиналите в турнира в Кан-Сюр-Мер, Франция

Виктория Томова смаза бившата номер 25 в света - 1
Снимка: БГНЕС

Първата ракета на България Виктория Томова се класира за полуфиналите на турнира в Кан-Сюр-Мер, Франция, който е с награден фонд 80 хиляди долара.

Осмата поставена българка победи с 6-3, 6-1 бившата номер 25 в света Дария Гаврилова от Австралия. Вики поведе с 4-0 в първия сет и го затвори с 6-3 за 47 минути. Във втората част Томова спечели пет последователни гейма от 1:1 до 6:1.

За място на финала Виктория Томова ще играе срещу първата поставена Сара Сорибес Тормо от Испания. Турнирът е генерална репетиция за българката за квалификациите за „Ролан Гарос", които започват на 21 септември.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Да Не

    18 1 Отговор
    Браво!!!