21 Септември, 2020 05:15 2 212 0

ПСЖ ще се опита да спре почти сигурен трансфер на Милан

  • бакайоко-
  • милан-
  • челси-
  • трансфер-
  • отмъкване-
  • псж

Парижани с опит да отмъкнат Тиемуе Бакайоко от Челси под носа на "росонерите"

ПСЖ ще се опита да спре почти сигурен трансфер на Милан - 1
Снимка: БГНЕС

Пари Сен Жермен може да отмъкне Тиемуе Бакайоко под носа на Милан, съобщава "Foot Mercato". Спортният директор на френския шампион Леонардо подготвя светкавична оферта за халфа на Челси, който отдавна е в неговото полезрение.

Милан смяташе привличането на Бакайоко за почти сигурно. "Росонерите" се разбраха със "сините" да вземат французина под наем за един сезон срещу 3 милиона евро с опция за откупуване за още 30 милиона евро през следващото лято. Сделката обаче се бави, тъй като италианците не могат да се разберат с играча за личните му условия.

Леонардо следи внимателно ситуацията и е готов да се възползва от затрудненията на Милан, като вече е приготвил контрапредложение към Челси и към самия футболист.

Няма да е изненада, ако 26-годишният Бакайоко предпочете офертата на ПСЖ, тъй като финансовите възможности на французите са доста по-големи от тези на италианците. Освен това той е роден в Париж и с удоволствие би се завърнал в родния си град.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА