21 Септември, 2020 17:02 1 650 0

Сложен треньорски ребус за разрешаване в Славия

  • александър тарханов-
  • славия-
  • футбол

"Белите" се оказаха в сложна ситуация, след като Златомир Загорчич си тръгна недоволен от липсата на селекция, придружена от раздяла с основни футболисти и лоши резултати

Сложен треньорски ребус за разрешаване в Славия - 1
Снимка: БГНЕС

Сложен треньорски ребус имат да разрешават в Славия. Както стана ясно, новият треньор на отбора - Александър Тарханов, вече е в България. Руският ветеран обаче има проблеми с работната виза и заради това в БФС като старши на тима е вписан Ангел Славков.

Мартин Кушев, който води отбора при загубата с 0:2 от Берое в миналия кръг, ще го стори и днес срещу Арда. Бившият голмайстор на „белите“ ще дава указанията долу на терена, но тактиката и съставът ще бъдат избирани от Тарханов.

В „Овча купел“ ще продължават по този начин докато документалните проблеми с Тарханов не бъдат разрешени.

Славия се оказа в това положение след напускането на Златомир Загорчич. Бившият български национал си тръгна недоволен от липсата на селекция, придружена от раздяла с основни футболисти и лоши резултати.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА