Last news in Fakti

22 Септември, 2020 09:34 1 988 0

В Хърватия се скъсаха да хвалят халф на Левски

  • борислав цонев-
  • левски-
  • интер запрешич-
  • футбол-
  • хърватия

Юношата на "сините" игра през миналия сезон в местния Интер Запрешич и си личи, че е оставил отлични впечатления в страната

В Хърватия се скъсаха да хвалят халф на Левски - 1
Снимка: БГНЕС

В Хърватия засипаха със суперлативи халфа на Левски - Борислав Цонев. Юношата на "сините" игра през миналия сезон в местния Интер Запрешич и си личи, че е оставил отлични впечатления в страната.

"През лятото на 2019 година Борислав Цонев се превърна в най-скъпото попълнение на Интер, след като за него бяха платени 150 000 евро, а той доказа качествата си и оправда инвестицията. Тимът отпадна от елита и след 38 мача и 8 попадения в първенството Цонев стана свободен агент. Но той не трябваше да чака дълго и се завърна в Левски - клубът, в който израсна", пишат в страната.

"Съдейки от първите му мачове, преминаването му при "сините" е истински хит. За два мача Борислав отбеляза 3 гола. Представянето му бе блестящо. Фантастично начало на Цонев, но това очевидно се очакваше от него в Левски и доказателството е това, че взе фланелката с №10", написаха още в Хърватия.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА