Last news in Fakti

22 Септември, 2020 09:52 3 591 15

Кърваво двойно убийство разтърси футболна Италия

  • футбол-
  • италия-
  • съдия-
  • убийство

Убити с нож са италианският футболен съдия Даниеле де Сантис и приятелката му Елеонора Манта

Кърваво двойно убийство разтърси футболна Италия - 1

Кърваво двойно убийство не даде миг спокойствие на жителите на цял квартал цяла нощ. Жертвите са млада двойка – мъж на 33 години и 30-годишна жена. Убити с нож са италианският футболен съдия Даниеле де Сантис и приятелката му Елеонора Манта.

Кървавият инцидент е станал в жилищен блок, намиращ се в района на железопътната гара на град Лече. Съседи първо са чули скандал на висок тон в апартамента на Де Сантис, а след това и в стълбищната клетка. След това тялото футболният рефер е открито на стълбите с множество рани, нанесени с нож. Приятелката му също е била в тежко състояние в жилището. Въпреки намесата на екипите на спешна помощ, животът на двамата не е бил спасен.

Следователите работят по версията за двойно убийство. Очевидци са видели неизвестен мъж да се отдалечава тичайки от блока, като е носел и нож със себе си. Разпитани са множество свидетели. В опит убиецът да бъде хванат, целият квартал е бил блокиран от полицейски служители, а из града са поставени пропускателни пунктове. Телата на двете жертви са откарани в градската морга за извършване на аутопсии.

Даниеле де Сантис е свирил мачове предимно в италианската Серия „Ц“. През кариерата си е ръководил 130 официални срещи. През 2017 г. дебютира в Серия „Б“ на мача между Пиза и Беневенто.


Поставете оценка:
Оценка 2.5 от 4 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    1 5 Отговор
    Мафията не прощава на никой,змията хапе лошо умирайки

    Коментиран от #5, #6, #7

  • 2 Харесвам 🎃, само сготвени

    10 1 Отговор
    По-вероятно е, да е станало заради жената. Иначе нямаше да я убива. А и ако беше свързано с черно тото/манипулирани мачове, щяха да го пребият извън къщи или да го застрелят.

    Коментиран от #3

  • 3 Жената

    5 3 Отговор

    До коментар #2 от "Харесвам 🎃, само сготвени":

    може да е била убита, за да няма свидетели.

    Коментиран от #4

  • 4 Харесвам 🎃, само сготвени

    6 0 Отговор

    До коментар #3 от "Жената":

    99 % прилича на битово убийство. Килърите обичат "тишината", а не правят скандали.

    Коментиран от #8

  • 5 Град Козлодуй педала

    4 0 Отговор

    До коментар #1 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Дай ти го дам 1 път
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Оня с големия

    1 1 Отговор

    До коментар #1 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Кажи кога пак ще те е....а
  • 8 Да, така е, предполагам

    3 2 Отговор

    До коментар #4 от "Харесвам 🎃, само сготвени":

    Един "килър" сигурно би избрал и друго оръжие. Но това не изключва възможността жената да не е била причината, а колатерална жертва - свидетел. "Килърът" сигурно и не би избягал с нож в ръка, така че да го видят други.

    Коментиран от #10

  • 9 Любов, любов

    3 0 Отговор
    Но така е, килърите няма да дигнат скандал, па и да дигнат, ще изчакат поне до следващия ден. Килър с нежни нерви няма. С нежни нерви са най-вече зарязаните.
  • 10 Предлагам да се осъзнаеш малко

    6 2 Отговор

    До коментар #8 от "Да, така е, предполагам":

    Виж се само какво си писал - жена, пък не е причината, жертва била. Знам че днес е модерно всяка да се прави на жертва и да печели наготово парички, ала ми се повдига вече от такива леко верни като тебе. Осъзнай се, моля те! Време е всички мъже да се стегнем и да изкореним това неприемливо поведение на днешните жени. Нека го направим поне за децата си. Нека синовете и внуците ни да имат поне шанс за достоен живот!

    Коментиран от #11, #12, #13

  • 11 Ти се осъзнай

    3 1 Отговор

    До коментар #10 от "Предлагам да се осъзнаеш малко":

    "Разследваш" убийство, воден от предразсъдъци. Опазил Господ от такива "следователи" като теб.
  • 12 "Време е всички мъже да се стегнем

    0 1 Отговор

    До коментар #10 от "Предлагам да се осъзнаеш малко":

    и да ИЗКОРЕНИМ това неприемливо поведение на днешните жени" - ти чуваш ли се какви ги говориш? Кой си ти, че да изкореняваш нещо? Как по-точно искаш да го изкорениш - с бой ли? В статията не пише никакви подробности, затова казах, че не е задължително жената да е причината. Ти реши случая, на базата на оскъдната информация, компенсирайки я с предразсъдъците си.
  • 13 А да си се замислял, че може

    1 1 Отговор

    До коментар #10 от "Предлагам да се осъзнаеш малко":

    да става въпрос и за обир? Казвайки, че жената може да е била "жертва", имам предвид, че при убийство убиецът се нарича "извършител", убитите - "жертви". В случая жертвите са две, МЪЖ и жена.

    Коментиран от #14

  • 14 Малееее

    0 0 Отговор

    До коментар #13 от "А да си се замислял, че може":

    Като прочетох последните три коментара, ми гръмна главата. Ама много наивен човек значи. За никакъв бой не съм говорил никъде, а за отношение. Да спрем да толерираме това леко поведение да се правят на жертви и да постигат така лесно интригантските си цели. Това, което ти наричаш предразсъдъци, аз наричам опорна статистика. И докато съдиите не я взимат напредвид, ще бъде пълно с разведени жени, живеещи на издръжка, както и с такива, пълнещи нощните клубове в търсене на богатите момченца с уви задоволен личен живот, които все пак да пробват да ги набедят в глупости. А като смяташ, че си големия следовател тук, следи случая, ама като го разкрият - не мълчи, а се обади и се извини. Какво ще да се обясняваш, жена може да убие някой, който я мрази лично(или по поръчка на такъв), докато мъж може да бъде убит и ненарочно при самозащита.

    Коментиран от #15

  • 15 Ха-ха

    0 0 Отговор

    До коментар #14 от "Малееее":

    Каквото и да излезе, не ти дължа извинение. Защото това, което ти не разбра е, че не ти отхвърлям автоматично тезата, а допълвам, че може да има и други възможности. За предразсъдъците - сам си си виновен. Прочетѝ си коментарите. Остават такова впечатление. В статията не е казано нищо конкретно, но ти си твърдо уверен, че жената е причината. Е, това ако не е предубеденост, здраве му кажи.