22 Септември, 2020 13:37 3 211 3

Падна главата на още един треньор в наш тим, Лаптопа се завръща

  • витоша бистрица-
  • костадин ангелов-
  • футбол-
  • втора лига

Начело на Витоша Бистрица се завръща Костадин Ангелов

Падна главата на още един треньор в наш тим, Лаптопа се завръща - 1
Снимка: БГНЕС

Витоша (Бистрица) извърши треньорска смяна. Клубът се раздели с досегашния наставник Асен Букарев, обяви официалният профил на „тигрите“ във „Фейсбук“.

Начело на отбора се завръща Костадин Ангелов, който в последните години беше главен мениджър на клуба. 47-годишният специалист, който е известен като Лаптопа, беше треньор на Витоша в периода 2015-18.

Асистент на Ангелов ще бъде Росен Стоянов, а с подготовката на вратарите ще се занимава Борислав Драгомиров.

Повторният дебют на Лаптопа начело на тима от Бистрица ще бъде в събота, когато Витоша приема Локомотив (Горна Оряховица). „Тигрите“ са 11-и в класирането на Втора лига с шест точки от шест изиграни мача.

В същото време стана ясно, че Витоша се разделя с Четин Садула и Кристиян Кочилов. Двамата футболисти имат по над 100 професионални мача за „тигрите“. Садула е рекордьор по мачове за клуба и дългогодишен капитан.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 варна морето

    2 1 Отговор
    а в Черно Море кога ще падат глави ???
  • 2 Мунчо

    2 0 Отговор
    Чакаме да картотекират бившия си център нападател Любимец 13. Онзи заради когото им даваха по 3 дузпи на мач. Той сега гони 150 кила, но се говори, че вече се оглежда за друга работа, тъй като скоро ще го уволнява ме от настоящата работа

    Коментиран от #3

  • 3 Бенгалски тигър

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "Мунчо":

    Даваха по три дузпи и се повтаряха докато Любимеца вкара! А ако случайно не уцели вратата вратарят бягаше от топката да не го уцели случайно и да спаси гола!:)
    Има много видеа!