Last news in Fakti

24 Септември, 2020 14:58 2 749 3

Разпад в роден клуб: Треньорът и петима играчи напуснаха

  • локомотив горна оряховица-
  • футбол-
  • втора лига

От отбора си тръгват Иван Винков, Иван Вълчанов, Пламен Тенев, Атанас Ташолов, вратарят Ивайло Василев и старши треньора Милчо Сирмов

Разпад в роден клуб: Треньорът и петима играчи напуснаха - 1
Снимка: ПФК Черно море

Петима футболисти и треньора напуснаха Локомотив Горна Оряховица заради задълбочаващата се финансова криза.

От отбора си тръгват Иван Винков, Иван Вълчанов, Пламен Тенев, Атанас Ташолов, вратарят Ивайло Василев и старши треньора Милчо Сирмов.

Футболистите са взели това решение да се разделят с клуба след ката вчера им бе съобщено, че отборът се намира в финансова криза и ще доиграе сезона главно с юноши и няколко по опитни футболисти.

Локомотив Горна Оряховица е в безтегловност след като от една седмица няма ръководство и финансиране. Отборът е на последното място във Втора лига само с 2 точки.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Тъжно

    6 1 Отговор
    Тъжната реалност на съвременната герберастка феодална политика в спорта и в частност във футбола. Така стана и с други именити отбори. ГРОБ спира кранчето и край - отиваш в небитието. Тяхната политика - унищожи българското и прави внос срещу комисион.
  • 2 жорналис

    1 1 Отговор
    ..."Футболистите са взели това решение да се разделят с клуба след ката вчера им бе съобщено, че отборът се намира в финансова криза и ще доиграе сезона главно с юноши и няколко по опитни футболисти."...
    Задавам на четящите следната задача:Колко грешки има допуснати в горното изречение?Ако ми изтрие мнението левентът,ще го пусна и в другите теми.
  • 3 Биби Кинг

    0 1 Отговор
    За всичко е виновен ГЕРБ! Преди като управляваха команезите всички вземахме с по хиляди и милионер се ставаше къде по лесно.