24 Септември, 2020 16:13 2 555 2

Антонио Вутов: Това, което се случи с Лъчо Балтанов в Ботев, е много грозно

  • вутов-
  • ботев пловдив-
  • балтанов-
  • трансфер-
  • мезьокьовешд-жори

"Това беше много непрофесионално и грозно като постъпка с една от легендите на клуба в последните години", смята бившият играч на пловдивския клуб

Антонио Вутов: Това, което се случи с Лъчо Балтанов в Ботев, е много грозно - 1
Снимка: БГНЕС

Бившият футболист на Ботев Пловдив Антонио Вутов коментира събитията в клуба, както и своя трансфер в Унгария. Юношата на Левски се съгласи да говори "dsport".

"Малко е сложно името на новия ми отбор, но се надявам с изявите ми да го научат във футболните среди у нас. Още при първото ми идване се справих с тази задача“, коментира с чувство за хумор новият футболист на Мезьокьовешд-Жори.

"Доволен съм от трансфера, макар че последните събития и последствията да не бяха много приятни. Беше въпрос на време. Аз още след първия кръг от българското първенство бях заявил, че искам да ида в Унгария на нашите шефове, които не ги знам и кои са точно. Казах им, че имам оферта и искам да отида. Доволен съм, че съм тук. В крайна сметка всичко свърши, както исках аз. Надявам се да получа необходимите документи, за да мога да попадна в групата още утре“, добави Антонио Вутов.

Той коментира и бурните събития в Ботев Пловдив. Припомняме, че в последните дни „канарчетата“ се разделиха с капитана си Лъчезар Балтанов, Иван Бандаловски и самия Вутов. „С мен не беше толкова много, но това, което се случи с Лъчо Балтанов, е много грозно. Това беше много непрофесионално и грозно като постъпка с една от легендите на клуба в последните години, ако мога така да го кажа. Повечето хора в тези среди го познават като футболист, но и като човек. Той е прекрасен човек и не трябваше така да се случат нещата. При мен също не беше лесно. Дойде един момент, в който им казах, че искам да си тръгна. Те казваха нека мине този мач, нека мине следващия мач... Такава ни беше първата нагласа. Не беше лесно, но в крайна сметка в моя случай нещата се развиха и вече съм в друг европейски клуб“, заяви още Антонио Вутов.

"Левски в момента е в еуфория, а при Ботев положението е малко странно, трудно, дори необяснимо. Надявам се заради футболистите, заради момчетата да имат малко късмет. Тези футболисти не заслужават това, което се случва в последните две седмици. Надявам се да стана основен футболист в новия си клуб. Дано се аклиматизирам бързо, а едва след това мога да мисля за повиквателни в националния отбор и подобни неща, ако някой следи мачовете в Унгария“, завърши Вутов.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 миш

    6 2 Отговор
    Балтанов легенда на Ботев,това ми стига в тази дописка.Вутов,вече в България,няма легенди,щото сте слаби футболисти.Запомни-слаби.Та,ако,ще да играеш в Бряг на слоновата кост.
  • 2 Маш

    4 0 Отговор
    Легенда или не всеки човек си има достоинство и когато в един колектив наглите и службогонците вземат връх - провала е зад близкия ъгъл. Дано Ботев поне оцелее тази година! Споменът за Митьо селския са още живи.....