24 Септември, 2020 18:12 1 497 2

Еди Хърн: Битка между Джошуа и Пулев ще има, дори и без публика

  • хърн-
  • джошуа-
  • мерки-
  • коронавирус-
  • публика-
  • план-
  • организация-
  • пулев-
  • кобрата

"Нашето намерение сега е да продължим с всички планирани събития", обяви промоутърът на световния шампион

Еди Хърн: Битка между Джошуа и Пулев ще има, дори и без публика - 1
Снимка: БГНЕС

Боксовият мениджър Еди Хърн потвърди, че двубоят между Антъни Джошуа и Кубрат Пулев ще се проведе тази година, въпреки че премиерът Борис Джонсън обяви във вторник по-строги мерки срещу разпространението на COVID-19. Както е известно, планирането допускане на хора по стадионите и големите спортни събития от 1 октомври бе отменено, като ограничението може да остане в сила за шест месеца, ако ситуацията с пандемията не се подобри. Въпреки това Еди Хърн не смята да променя плановете си за провеждане на следващата битка на световния шампион на IBF, WBA, WBO, IBO. Първоначално мачът между Ей Джей и Кобрата беше планиран за 20 юни, но големият брой заразени във Великобритания доведе до отлагането му за 12 декември.

“Със сигурност съобщението на Борис Джонсън е огромно предизвикателство за всички в спорта. Нашето намерение сега е да продължим с всички планирани събития. Без публика, а дори и с малко такава, загубите ни ще са големи, но ние продължаваме да работим, за да спазим графика си. Това включва и Джошуа. Следващата битка на Ей Джей ще се състои на 12 декември в лондонската “О2 Арена”. Имаме два варианта - да отменим двубоя и да не се бием, или пък да го направим, вероятно без публика. Все още се надяваме, че до декември публиката ще се върне в залите, но сега не можем да планираме това. Мина цяла една година, откакто Антъни Джошуа се би с Анди Руис, а това е много време. Ей Джей иска да се бие, така че отказ от мача с Пулев не влиза в плановете ни”, заяви Хърн.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Рокирокироки

    1 0 Отговор
    Нашия кратуняк ще изложи България за пореден път.ще си прибере паричките и ще излезе от ситуацията с високо вдигната и надута. МАГАРЕШКА глава.с думите продължаваме напред.
  • 2 0808

    0 0 Отговор
    ... докато тоя мач се състои нашият богатир ще стане дядо белобрад... ми той май захапа веке 50 лета..пишман атлет, като неговата любима мисис Фотошоп..