Last news in Fakti

25 Септември, 2020 11:21 2 021 6

Ето я причината за забавянето на трансфера на Станислав Иванов

  • станислав иванов-
  • футбол-
  • левски-
  • трансфер

Припомняме, че „сините“ вече са се спазарили с елитен турски клуб за трансфера на нападателя, но самият Стаси все още не е казал „да“ за сделката

Ето я причината за забавянето на трансфера на Станислав Иванов - 1
Снимка: БГНЕС

Нападателят Станислав Иванов продължава да бъде собственост на Левски и към днешна дата само поради една причина – бащата на младежкия национал Ивайло. Той е бивш футболист и се е заел сериозно да намери най-доброто решение за сина си, а до момента не е открил такова“, пише „Мач Телеграф“.

Припомняме, че „сините“ вече са се спазарили с елитен турски клуб за трансфера на нападателя, но самият Стаси все още не е казал „да“ за сделката. Преди това Левски беше много близо до финализиране на трансфера на младока и в Ерцгебирге Ауе, но отново нещата удариха на камък в последния момент.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 БАЩАТА

    1 1 Отговор
    ДА НЕ СЕ МЕСИ КАТО БАЩАТА НА МЕСИ ВЪВ ПРОФЕСИЯТА НА СИНЪТ СИ. СТАСИ КАКВОТО КАЖЕ

    Коментиран от #3

  • 2 Ама

    0 1 Отговор
    за втория ли отбор на Галатасарай става дума
  • 3 Ще се меси

    1 1 Отговор

    До коментар #1 от "БАЩАТА":

    като е инвестирал и го е спонсорирал. Не знам що така пишеш, не вярвам да има баща, който да посъветва сина си да стои в сегашния Левски, освен ако не е някой като Божинов, за него София си е рай 🤣
  • 4 ТЕ ЗА ТОВА

    2 0 Отговор
    ЗАЩОТО БАЩИТЕ ИНВЕСТИРАТ СА НАЙ НЕ ОБРАЗОВАНИ НАГЛИ И ЗАВИСИМИ. ОСТАВЕТЕ ДЕЦАТА ДА БЪДАТ СВОБОДНИ. (МОЖЕ БИ ГРЕША)
  • 5 Сандо

    1 0 Отговор
    Според мен най-добрата възраст да излязат футболисти в чужбина е 22-24 г.Много си затриха таланта защото отидоха млади.Проблемът е обаче,че в България нямат желание да налагат младите и с последващите продажби да си връзват бюджета,нормална практика на множество по-бедни клубове.

    Коментиран от #6

  • 6 26 години

    0 0 Отговор

    До коментар #5 от "Сандо":

    също е превъзходна възраст. Гледам, че от 27 нататък вече не ги водят толкова перспективни. По-интересен е въпросът с началната възраст, защото българските младежи значително изостават физически най-вече от немските си връстници. Те се оправдават с липса на мачове. Е добре де, ами на тренировките ко правите, седите и чоплите семки ли? Много немски младежи също карат като резерви, ала няма място за сравнение, нали!