25 Септември, 2020 11:40 1 832 2

Ботев Пд ще съди Бандаловски: Той се гаври с нас!

  • иван бандаловски-
  • ботев пловдив-
  • футбол-
  • радослав кошински

Заведем ли бързо дело, ще се постараем да се разчуе и това ще е нашият отговор за всички ентусиасти

 Ботев Пд ще съди Бандаловски: Той се гаври с нас! - 1
Снимка: БГНЕС

Председателят на Сдружение Ботев Радослав Кошински отвърна на обвиненията срещу него от страна на Иван Бандаловски. Кошински заяви, че най-вероятно ще съди Бандаловски за думите му, които според него са "откровени лъжи".

Публикуваме поста на Кошински във Фейсбук без редакторска намеса:

"Ще се опитам да коментирам темите от последните дни. Четох пасквила на Бандаловски и мисля, че не трябва да му отговаряме официално, а да проверим с адвокат дали не можем да го съдим. Заведем ли бързо дело, ще се постараем да се разчуе и това ще е нашият отговор за всички ентусиасти, които си мислят, че могат да се гаврят с Ботев и то с откровени лъжи.

По отношение на въпроса с пресконференцията, не съм си променил мнението, че такава трябва да има. Но не съм си променил и мнението, че на тази пресконференция темата не трябва да е само “колко са зле нещата", дори и да е така. Не искам да се предавам и освен темата за състоянието на клуба смятам, че другата задължителна тема трябва да е "какво правим сега“.

Затова полагам усилия да помогна с каквото мога (намаляване на бюджета и осигуряване на средства за клуба). Убеден съм, че двете теми вървят ръка за ръка. Припомням и най-важните действия, които трябва да се извършат (не са подредени по важност). Ще се радвам, ако сред нас има хора, които биха се включили в реализацията им. Разбирам форумната ни сила, но се налага да отделяме и време, средства и енергия за тях.

- Намаляване на бюджета.

- намиране на спонсори.

- маркетингови инициативи за осигуряване на средства

- фенски инициативи за осигуряване на средства

- закупуване на акциите от ТЦ ИМЕ придобиването на дълга на Рент Мениджмънт и прекратяване на делото срещу клуба и Сдружението

- конституирането на ръководство на клуба

- други полезни неща, които могат да се предлагат.

По въпроса за общото събрание на сдружението съм съгласен, че трябва да го насрочим, но трябва да определим точките за неговото свикване (дневен ред). Както и дата, час, място и тн."


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ботевист

    3 0 Отговор
    ДРИШЛЬО !!! Съсипахте отбора!
  • 2 Ба маа'му

    3 0 Отговор
    Вместо да платят заплати, дела ще водят. Тия са вярно много отнесени. Още не могат да се усетят, че Феро ги метна хитро, за да пуснат момчетата. Да им се смея ли, да се кръстя ли.