Last news in Fakti

25 Септември, 2020 13:12 1 748 1

Акрапович за футболист на проби: Този беше с две кила отгоре само на бузи

  • бруно акрапович-
  • футбол-
  • локомотив пловдив

Показваше темпо като на парен локомотив в сравнение с модерните влакове

Акрапович за футболист на проби: Този беше с две кила отгоре само на бузи - 1
Снимка: БГНЕС


Луан Габриел, който тренира за няколко дни с Локомотив Пловдив в края на миналия месец, е бил използван като ляв защитник по време на заниманията. Това гласят претенциите на играча, изразени пред медии в родината му.

Наставникът на пловдивчани Бруно Акрапович коментира нападките от страна на Габриел по следния начин:

"Вече се обадих на мениджъра, който ме потърси за този играч и го посъветвах момчето да се фокусира върху футбола и да не говори глупости. Като дойде при нас, той беше с две кила отгоре само на бузи и показваше темпо като на парен локомотив в сравнение с модерните влакове", заяви специалистът.

"Изпробвали сме го точно на тези позиции, на които бе отбелязано, че може да играе във видеото, което ни пратиха", добави още старши-треньорът на "смърфовете".


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ПРАВИШ....

    2 0 Отговор
    СЕ НА МНОГО ГОЛЕМ. ОТ ВИСОКО КЪТ ПАДНЕШ БОЛИ МНОГО. ТИ СЕ САМО ЗАБРАВЯШ.....