Last news in Fakti

25 Септември, 2020 14:22 3 882 4

Меси към Суарес: Изритаха те, но вече нищо не ме изненадва

  • лионел меси-
  • луис суарес-
  • барселона-
  • атлетико мадрид-
  • футбол

Ще е странно да те гледам с друга фланелка, още повече да се изправя срещу теб

Меси към Суарес: Изритаха те, но вече нищо не ме изненадва - 1
Снимка: БГНЕС

Суперзвездата на Барселона Лионел Меси се сбогува с доскорошния си съотборник и близък приятел Луис Суарес, който премина в Атлетико Мадрид. Аржентинецът сподели колко много ще му липсва нападателят и порица ръководството на каталунския клуб за начина, по който се стигна до трансфера.

“Вече знаех за това, но днес влязох в съблекалнята и осъзнах истината. Колко трудно ще е да не споделям всеки ден с теб както на терена, така и извън него. Ще ни липсваш много. Изминаха доста години с много мате, обяди и вечери… Много неща, които никога няма да бъдат забравени, всеки ден бяхме заедно. Ще е странно да те гледам с друга фланелка, още повече да се изправя срещу теб. Заслужаваше да бъдеш освободен като този, който си: един от най-значимите играчи в историята на клуба, постигнал важни неща както колективно, така и индивиуално. А не да те изритат, както направиха. Но истината е, че вече нищо не ме изненадва. Желая ти всичко най-добро в това ново предизвикателство. Много те обичам. До скоро, приятелю”, написа Меси в Инстаграм.


Поставете оценка:
Оценка 4.1 от 7 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Щкс

    11 2 Отговор
    Изритай сега и ти ръководството
  • 2 номад

    6 17 Отговор
    Меси се е самозабравил колкото и да е добър той е играч не е мениджер нито директор който плаща той поръчва ,да добър е , но не е в ръководството
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 перес

    1 0 Отговор
    Догодина меси,идва при нас...Бухахаха,заедно с неймар и м'бапе...Ще дъним БарЦелона като брашнян чувал.