Last news in Fakti

25 Септември, 2020 16:18 1 603 0

Петко Петков: Не може да разчитаме на цели седем човека срещу ЦСКА 1948

  • петков-
  • етър-
  • цска 1948-
  • проблеми-
  • коронавирус

"Ясно е, че ще ни е тежко в този мач, но не се отказваме и ще се опитаме най-после да вземем точки", заяви треньорът на Етър

Петко Петков: Не може да разчитаме на цели седем човека срещу ЦСКА 1948 - 1
Снимка: БГНЕС

Старши треньорът на Етър Петко Петков говори пред клубния сайт на търновци преди гостуването на ЦСКА 1948 днес от 21:00ч. "Болярите" ще се опитат да вземат първи точки срещу бившия тим на Петков, който в момента е воден от легендата на "виолетовите" Красимир Балъков.

Добрата новина за "болярите" е, че карантината им бе вдигната и поне наличните футболисти тренираха пълноценно през седмицата. Новото попълнение португалският външен халф Алдаир със сигурност ще е в групата за мача.

„Получихме разрешение да тренираме и водихме нормален тренировъчен процес. За съжаление загубихме още един играч за мача – Огнянов си изкара червен картон срещу Локомотив Пд. Така вече футболистите, на които не можем да разчитаме, са седем”, коментира Петко Петков.

Той ще разчита на същата група от предишния мач, допълнена с юноши, като вместо Огнянов ще вземе Алдаир.

„Ясно е, че ще ни е тежко в този мач, но не се отказваме и ще се опитаме най-после да вземем точки”, заяви Петков.

Той сподели, че мачът за него не е по-особен, въпреки че е водил ЦСКА 1948, а и тимът вече се е променил доста.

„Много пъти съм бил в такава ситуация – днес си в един клуб, после излизаш срещу него, в професионалния футбол е така. В ЦСКА 1948 има доста промени, привлякоха немалко класни играчи. Ще подходим с необходимия респект, но в никакъв случай не и страх”, добави Петко Петков.

На 1 октомври предстоят отново тестове за коронавирус за целия отбор и ако те са отрицателни, тимът ще бъде много по-пълен за следващото домакинство на ЦСКА. Продължава да се работи и по селекцията, разкриха още от клуба.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА