25 Септември, 2020 17:31 1 846 0

Коутиньо взе стария си номер в Барселона

  • коутиньо-
  • барселона-
  • номер-
  • фланелка-
  • кройф

Бразилецът ще носи номер 14 през новия сезон

Коутиньо взе стария си номер в Барселона - 1
Снимка: БГНЕС

Бразилският халф на Барселона Филипе Коутиньо ще носи №14 през новия сезон. Преди да бъде пратен под наем в Байерн Мюнхен полузащитникът трябваше да играе с №7 на гърба си, но сега седмицата е за Антоан Гризман. 14-ката е свещена за Барса, защото с нея е играл легендарния Йохан Кройф, както и синът му Жорди. Тиери Анри и Хавиер Масчерано също са обличали този екип.

Рики Пуч няма да бъде преотстъпван на друг тим, каквото беше желанието на Роналд Куман, а ще продължи да играе за дубъла, където ще носи №28. Новите попълнения на каталунците Педри Тринкао и Миралем Пянич получиха съответно №16, №17 и №8..Карлес Аленя, който се завърна от наем в Реал Бетис ще носи номер 6, а Ансу Фати заменя №31 с 22, който досега принадлежеше на Артуро Видал.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА